Video: BMW Seria 7 2013

Cei de la DrivesTV ne prezinta un nou videoclip cu BMW Seria 7 2013. In SUA modelul a debutat oficial saptamana trecuta, la evenimentul ce a avut loc pe circuitul de la Laguna Seca.

In Romania noul BMW Seria 7 2013 va deveni disponibil pe piata din aceasta toamna.

Comparativ cu modelul actual, modificarile cele mai importante au fost aduse partii frontale care a primit lumini de zi corona cu LED-uri, indicatorul de semnalizare fiind amplasat in interiorul farului. In vreme ce modelul anterior beneficia de o grila rinichi cu 9 sau 12 bare, in functie de optiunea Night Vision Camera, versiunea facelift primeste acum o singura configuratie cu 9 bare.

Indicatoarele de semnalizare sunt acum integrate in carcasele oglinzilor exterioare. In partea din spate, proiectoarele sunt unite de benzi cromate. Stopurile si-au pastrat forma, doar ca acum au o nuanta de rosu mai inchis.

La interior, cele mai importante modificari sunt cele legate de sistemul iDrive. Noul sistem 3D MMI beneficiaza de un procesor nou care prelucreaza informatia mai rapid. Harta infatiseaza acum orasele si in 3D. Alte imbunatatiri aduse hartii: satellite view, enhanced route calculation, route learning si Efficiency and Green Driving Assistant.

BMW ofera la noul septar si ceasuri digitale LCD care modifica displayul in functie de modul selectat, de la Confort la Sport+ si ECO PRO.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account