BMW M4 Cabrio vs Jaguar F-Type – În drifturi să ne duelăm

Cine are chef de niște drifturi pe circuit în loc de-o plictiseală la birou?

Am condus Jaguar F-Type și trebuie să recunoaștem că este o mașină care oferă un pachet foarte consistent de „mici plăceri vinovate”.  Pentru cineva care nu și-a cumpărat o mașină doar pentru că are patru roți și merge cu ea de acasă la birou și uneori la magazin să-și cumpere iaurt, este chiar senzațională. Ambele variante de motorizări sunt zgomotoase, evacuarea pocnește ca o uliță de sat în timpul plugușorului și spatele se deplasează la orice apăsare mai cu spor a accelerației.  Plăcerea este amplificată și de faptul că poți oricând să-i dai plafonul jos și s-o auzi fără filtre.

BMW M4 cabrio vs Jaguar F-Type (5)

În România un Jaguar F-Type V6S roadster cu 380 CP are un preț de pornire de 74.000 Euro+TVA și este poate cea mai distractivă mașină din clasa asta, dacă ignorăm Nissan 370 Z doar pentru că este mult mai ieftin. Practic, ai o mașină cu o siglă fandosită care se comportă uneori ca un liceean nesupravegheat la balul bobocilor.

Următoarea mașină de pe listă care ți-ar putea aduce tot atâtea plăceri la volan, la un preț asemănător, este noul BMW M4 Cabrio, cu o etichetă de 83.000 euro cu TVA. Tot șase cilindri, dar în linie, 431 CP și un sunet la fel de plăcut, chiar dacă ceva mai artificial.

BMW M4 cabrio vs Jaguar F-Type (3)

Ambele mașini îți asigură toată atenția de care ai nevoie, fie că ești la o plimbare prin oraș ori prin nu știu ce drum virajat din Pirinei sau Carpați. Totuși, unul trebuie să fie superior celuilalt când vine vorba de drifturi, iar aici britanicii de la Autoexpress au găsit motiv de un drift-off, adică o scuză să plece de la birou cu niște mașini și să-și petreacă toată ziua pe circuit făcând drifturi.

Voi care ziceți că alunecă mai bine? BMW M4 Cabrio sau Jaguar F-Type?

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account