Video: Interviu exclusiv cu Adrian van Hooydonk despre filosofia de design a BMW

Echipa BMWBLOG.com a avut ocazia de a realiza un interviu cu Adrian Van Hooydonk, Directorul Departamentului de Design al BMW Group, in cadrul Salonului auto de la Detroit. Van Hooydonk este un designer celebru, nu doar in lumea BMW si in lumea auto, ci si in lumea designului industrial, iar lucrarile sale sunt apreciate si respectate.

In ultimii ani am realizat mai multe interviuri cu Adrian, si fiecare dintre ele a fost in mare masura captivant si inspirational. De aceasta data am decis sa realizam ceva special si l-am rugat pe Adrian sa ne acorde un interviu video, in care sa ne povesteasca mai multe despre designul masinilor.

Astfel, Shawn Molnar, redactor BMWBLOG.com, a discutat cu Adrian printre altele despre procesul de selectie al designului unei masini, de la inceput pana la sfarsit, apoi despre sub-brandul BMW i to finish, precum si despre atributele unui supercar.

Haideti sa urmarim videoclipul.

Filmare & editare video: Jim Perry –DrivesTV.com

Interviul complet – 22 min

Designul BMW Seria 3 – 2 min

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account