Video: Scoala de pilotaj BMW Performance

Jurnalistii de la Automotive Rhythms au avut ocazia sa petreaca ceva timp la Scoala de pilotaj BMW Performance din SUA, Carolina de Sud. Centrul BMW Performance din Spartanburg ofera o serie de cursuri de pilotaj, de la Driver’s Program, la cursuri M Performance dar si BMW Motorcycle Rider.

Scoala de pilotaj BMW din Spartanburg vizeaza o gama larga de soferi, de la cei mai putin experimentati pana la piloti super experimentati si are chiar si o scoala pentru adolescenti, care se axeaza pe siguranta si atentie la volan.

Programul nostru preferat la scoala BMW Performance este cel dedicat marcii M, un curs de unul sau doua zile unde posesorii de modele BMW si nu numai se pot bucura de placerea condusului unei masini M.

Pe langa noul BMW 1M, fanii se pot bucura si de alte modele M din gama BMW: M3, M5 E60, M6, X5M sau X6M.

De la concursuri pe skid pad pana la ture cronometrate si exercitii pe circuit, masinile M nu provoaca doar zambete pe fetele participantilor, ci ii si ajuta pe acestia sa devina soferi mai buni. BMW ofera si cursuri pentru X5 care ii ajuta pe posesori sa cunoasca cat mai bine masina si sa o puna la incercare printr-o serie de exercitii de manevrabilitate.

Daca tot nu ne credeti, haideti sa urmarim impreuna videoclipul de mai jos…

[Sursa: Automotive Rhyhms ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account