Test BMW Seria 7: Marșul distrugătorului [VIDEO]

Test BMW Seria 7

Am așteptat multă vreme să testăm noul BMW Seria 7 și iată că a venit în sfârșit acest moment. Testul nostru cu BMW Seria 7 are în prim-plan chiar versiunea de top a noului Seria 7, adică versiunea 750Li xDrive. După acest test un singur lucru este cât se poate de clar: noul Seria 7 este cel mai rafinat, confortabil, luxos și tehnologizat model produs vreodată de BMW.

Cu un V8 de 4,4 litri sub capotă, 750Li vine la pachet cu 450 de cai-putere și cu un moment maxim de 650 Nm. Împreună cu transmisia automată cu opt rapoarte și cu sistemul de tracțiune integrală xDrive, noul BMW Seria 7 750Li xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde și atinge o viteză maixmă de 250 km/h. Dacă în unele cazuri performanțele dinamice ale modelelor BMW sunt cele care ne interesează cel mai mult, de data aceasta însă ele sunt pe locul doi. Testul nostru cu noul BMW Seria 7 750Li xDrive scoate în evidență două lucruri. Primul este acela că BMW a reușit să creeze și să scoată pe piața cea mai tehnologizată mașină din lume (și spunem acest lucru în cunoștință de cauză), iar cel de-al doilea lucru este acela că noul BMW Seria 7 duce rafinamentul și confortul la un cu totul alt nivel.

Test BMW Seria 7

Cu un preț de listă ce depășește puțin 131.000 de euro, cu TVA inclus, noul BMW Seria 7 750Li xDrive îți oferă un ampatament mai lung de 3,2 metri și te tratează regește, indiferent de locul pe care îl ocupi în mașină. Iar ce este cu adevărat impresionant este faptul că noul BMW Seria 7 750Li xDrive nu este deloc o „balenă plutitoare”. Șasiul, greutatea scăzută, suspensia pneumatică, direcția integrală, amortizoarele adaptive și toate jucăriile „dinamice” de la bordul noului BMW Seria 7 au grijă să te simți bine și dacă te afli pe locul șoferului. Și totuși, pe locurile din spate se întâmplă lucrurile cu adevărat minunate. Cel puțin în cazul versiunii testate de noi. Dar cel mai bine ar fi să urmăreșt testul nostru video de mai jos și să tragi singur concluziile.

A apărut numărul doi al revistei BMW Blog România. Revista este disponibilă în rețeaua magazinelor Inmedio și la chioșcurile de difuzare a presei de la nivel național.

Promo BMWBlog_2

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account