BMW M4 Liberty Walk înfoliat de Impressive Wrap Hong Kong

Dacă te-ai plictisit de cum arată mașina ta nu e musai să o vinzi. Unii oferă soluții de personalizare scumpe, care consumă mult timp și energie, dar mai sunt unii care te pot rezolva ieftin și rapid cu o înfoliere.

Chestia asta cu înfoliatul a început să devină din ce în ce mai populară. Unii cred că-i o soluție foarte bună de a-ți personaliza mașina periodic și de a-ți proteja vopseaua originală a mașinii, alții sunt de părere că-i o mare porcărie. Bineînțeles că artiștii vopsitori care-și pierd nopțile pentru a obține nuanța și finisările necesare o vor asocia cu o chinezărie, iar în cazul de față vorbim chiar de niște chinezi care fac asta.

maxresdefault (1)

Impressive Wrap Hong Kong se ocupă cu asta într-o piață cu tot mai mulți clienți de mașini scumpe și exotice care se plictisesc repede de culoarea mașinii și se pare că le merge bine. Le trec pragul mașini de tot felul – de la supercaruri, la hipercaruri, până la mașini tunate sau limuzine de lux.

30413

În cazul de față au ales să colaboreze cu japonezii de la Liberty Walk, responsabili cu unul dintre cele mai radicale body kit-uri din lume. O folie cromată nu este cea mai discretă alegere, dar aici scoate în evidență toate detaliile mașinii. Nu-i pe gustul tuturor, de aceea vă lăsăm să vă uitați prin galeria de poze și să vizionați clipul pentru a vă face o impresie mai limpede.

Sursa – Impressive Wrap

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account