(VIDEO)BMW E30 Fest 2022 (Predeal 1-3 Iulie)

Am fost în weekend la Predeal pentru a împărți miere cu urșii care s-au adunat pentru BMW Fest E30 2022.

Canicula nu iartă pe nimeni, dar o caniculă de munte, cu vreo 7-8 grade mai blândă decât una de oraș aglomerat, e o vreme mult mai bună când ai de luptat cu balaurul de la Comarnic. La munte, trăficuț, dar răcorică. O răcorică numai bună dacă ai o mașină mai veche, care se încinge ușor pe la evenimente auto. Așa că s-a căutat aerul rece de Predeal pentru prima întâlnire a posesorilor de BMW E30 din România.

Cum e locația?

Retrasă, departe de pensiuni, plină de viraje bine asfaltate. Locul de parcare s-a găsit ușor, la fel și locul acțiunii – pe Google Maps chiar. S-a venit cu mititei, căței, prichindei, și multe chei de BMW – unele mai vechi decât altele. La cum arăta publicul, ne-am bucurat să vedem că pofta românului pentru dragoste și prietenie a revenit. Muzica a fost milenială, băutura a fost rece, mâncarea a fost caldă, vremea a ținut cu ursul.

Ce era de văzut?

Multe modele de BMW E30 – toate culorile, toate motorizările, toate tipurile de caroserie. Personalizate sau restaurate, toate erau de acord cu ce se întâmpla acolo. Unele doar luceau în soare și se mândreau cu vopseaua impecabilă, altele îți luau ochii cu jantele, cu motoarele. A fost de văzut și pentru cunoscători, dar și pentru cei care au venit doar din curiozitate. Dar mai bine vă lăsăm să vedeți cu ochii voștri în clipul de mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account