Fan event – BMW Sauber F1 2009

A devenit deja o traditie ca BMW sa gazduiasca un eveniment anual cu fanii echipei Sauber F1. In luna noiembrie anul trecut, BMW in colaborare cu Formula 1 au organizat impreuna o zi a fanilor la sucursala BMW din Munchen-Fröttmaning. In acel sfarsit de saptamana, peste 1000 de fani BMW Sauber au avut sansa de a vedea idolii lor live: Nick Heidfeld si Robert Kubica.

Inaintand catre 2009, un alt eveniment pentru fani a avut loc la circuitul din Nurburgring, Germania. Pilotii BMW, impreuna cu directorul BMW Motorsport, Mario Theissen, au fost prezenti la ‘Ring.

Clubul BMW Sauber F1 Team Race a gazduit de asemenea, o tombola in care castigatorii au avut ocazia de a conduce un M3 si chiar o masina BMW Formula 1 pe pista. Pentru a face lucrurile chiar mai incitante, pilotii BMW Sauber, Kubica si Heidfeld, au schimbat locurile cu campionul mondial BMW Superbike, Time Corser.

afbeelding021

Altii, au privit din locul copilotului, pilotii profesionisti in timpul unei curse intr-un BMW 320si WTCC sau BMW M5. Germancarzone membru BMW M Power, a participat la eveniment si a avut timp pentru a prelua cateva fotografii.


Bineinteles, dupa ce le-am vazut, am cam fi dorit sa fi fost si noi acolo, dar hei … poate anul viitor sau poate chiar la o viitoare cursa F1.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account