Gerovital
Gerovital
Gerovital

Viitoarea generatie BMW Seria 7 va utiliza componente din fibra de carbon

In cadrul unui interviu acordat recent BMWBLOG, Dr. Klaus Drager a afirmat ca viitoarea generatie BMW Seria 7 va utiliza din plin fibra de carbon.

La intrebarea daca CFRP – componentele din plastic ranforsat cu fibra de carbon – vor ajunge la masinile de serie, Dr. Draeger a spus: „In acel moment ne vom uita la cat de departe vom fi ajuns in acest domeniu [CFRP], in vederea utilizarii sale pe modelele viitoare. Vom utiliza fibra de carbon si pe viitorul BMW Seria 7, dar cred ca va fi important sa avem combinatia perfecta de materiale, otel foarte rezistent, aluminiu, si pe langa ele si fibra de carbon”.

Iata ca acum, in cadrul unui interviu acordat publicatiei britanice Autocar,Directorul departamentului de cercetare si dezvoltare al BMW a reconfirmat utilizarea fibrei de carbon in cazul noului BMW Seria 7, care va aparea pe piata in 2015.

Draeger a declarat ca structura noului septar va reprezenta probabil o combinatie de materiale, iar componentele din fibra de carbon vor fi adaugate la cele din aluminiu si otel, care se utilizeaza curent pe modelele BMW. Cel mai probabil ca plafonul, capota si eleronul vor fi realizate din CFRP.

Ne asteptam ca si viitoarele modele M sa utilizeze mai multe componente din fibra de carbon, in incercarea de a reduce si mai mult greutatea masinilor sport.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account