BMW i8 Cyber Edition de Energy Motorsport

Tunerii de la Energy Motorsport au răpit un BMW i8 și l-au supus unei serii de experimente inedite care l-au transformat într-un BMW i8 Cyber Edition.

Având în vedere că se apropie noul film din seria Star Wars, iar Back to the Future este astăzi mai actual decât în anii 80, suntem de părere că acest BMW i8 Cyber Edition și-a ales foarte bine perioada în care să aterizeze în lanul de porumb.

BMW i8 Cyber Edition (4)

Conform celor de la Energy Motorsport scopul lor a fost să transforme i8-ul într-un aliaj dintre o mașină și o navă spațială. Deși BMW i8 arată deja ca o corcitură dintre un robot al viitorului și o mașină contempornană. Pentru a-și atinge scopul, Energy Motorsport au creat un body kit care accentuează aspectul galactic al BMW-ului.

BMW i8 Cyber Edition (9)

Bodykit-ul lor se numește EVO (deloc inspirat) și este mai mult o adaptare spațială a designului deja existent – niște pleoape mai mirate pentru stopuri, niște prelungiri agresive ale spoilerului, plus nelipsitele aripi evazate brăzdate de niște tăieturi aerodinamice. Jantele alea înguste din fabrică care au rolul de a tăia aerul și de a opune cât mai puțină rezistență la înaintare au fost schimbate cu niște lătăciuni de 21 de inch de la BBS, îmbrăcate cu un set de Pirelli P Zero.

BMW i8 Cyber Edition (2)

La final au îmbrăcat i8-ul cu un scut magnetic cromat cu scopul de a camufla mașina în fața navelor inamice, dar și de a reflecta lumina aștrilor din galaxie. Sub capotă nu s-a schimbat – nu avem propulsoare cu ioni, fotoni sau lacrimi de meteorit, nu avem warp speed și nici măcar un butoi de NOS. Dacă vreți un i8 care nu arată de parcă ar putea zbura, dar care o poate face, trebuie să vorbiți cu extratereștrii de la Gabura Racing Technologies care construiesc un BMW i8 cu un motor V8.

Sursa – Energy Motorsport/Worldcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account