BMW M4 Macao Blue – BMW Individual sărbătorește 25 de ani

BMW M4 Macao Blue – BMW Individual sărbătorește 25 de ani

La 25 de ani ești în formă maximă. Ai mai strâns niște minte, niște bani în cont, dar ești încă tânăr, gândul însurătorii e departe, iar băncile școlii sunt uitate. Acum e vremea pentru exces, desfrâu, depravare sau un BMW M4 Individual.

Mașina pe care te invită s-o cumperi este un BMW M4 de culoare Macao Blue, care prezintă și niște finisări negre pentru bara din față și  liniile M pe plafonul din fibră de carbon. La interior BMW-ul M4 Individual se deosebește de celelalte prin alegerea unei tapiserii din piele Marino finisată în două culori – negru și argintiu Silverstone, cusături contrastante și logo-ul aniversar imprimat pe tetiere.Consola centrală și frâna de mâna sunt și ele îmbrăcată în piele, din asta, Marino, la care s-au adăugat nelispitele logo-uri M.

BMW M4 Individual (3)

În rest e cam același BMW M4 echipat cu un șase în linie turbo de 431 CP și o cutie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj. Nu știm cât costă și nici nu ne interesează. Așteptăm un BMW M4 mai scump, dar fără toate aceste bunuri extra care adaugă mai multă greutate, nu mai multă sportivitate.

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account