BMW Bulgaria ne prezintă un BMW M8 într-o culoare cu aură istorică: Ceylon Gold Metallic

Știați că aproape 30% din modelele BMW noi vândute în Bulgaria sunt din gama BMW M GmbH? Informația am găsit-o în comunicatul de presă oficial emis de BMW Bulgaria, cu ocazia evenimentului M Drive Tour din 2020.

De altfel, cifrele de vânzări din primele 9 luni ale anului în curs arată o creștere cu 32% a vânzărilor de modele BMW M și M Performance, comparativ cu 2019. Așa că o organizarea unui tur cu modele M a fost un mod natural de a sublinia afinitatea vecinilor bulgari pentru modelele bavareze de performanță.

BMW Bulgaria ne oferă și un set amplu de poze de la M Drive Tour, la care au participat modele precum X4 M, X3 M, X6 M, X5 M, M8 Coupé și M8 Gran Coupé. Iar atenția ne-a fost atrasă în mod deosebit de un exemplar BMW M8 Competition Coupé cu o culoare foarte interesantă: Ceylon Gold Metallic. Această nuanță aurie nu interesantă doar prin aspectul exclusivist pe care îl oferă Coupé-ului de 625 cai putere. Ci este o culoare cu rezonanță în istoria BMW. Ceylon Gold Metallic a fost purtată și de legendarul BMW 3.0 CSL (E9) din anii ‘70. De asemenea, caroseria lui BMW M8 Competition Coupé este personalizată și de aplicarea unor dungi negre peste vopseaua aurie. Acestea străbat liniile laterale ale mașinii, includ inscripția M8 Competition și fac o trimitere la aspectul dungilor care personalizau și BMW 3.0 CSL.

Desigur, paleta de culori și posibilități de personalizare oferită de BMW Individual este una foarte extinsă și permite transformarea modelelor M chiar și în exemplare unice. Puteți vedea mai multe exemple de culori exotice BMW Individual accesând BMW-M.com.

Dar până atunci, avem de admirat și galeria de poze generoasă a evenimentului M Drive Tour din Bulgaria.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account