Fotografii oficiale cu noul BMW i8, aparute pe internet

Au aparut pe internet fotografii oficiale cu noul BMW i8. Cu o saptamana inainte de debutul public la Salonul auto de la Frankfurt, modelul sport hibrid BMW i8 ni se desvaluie in intregime.

Cele doua fotografii de mai jos ne infatiseaza hibridul din lateral, cu o usa deschisa, si din interior.

Ca si in cazul lui BMW i3, designerii lui BMW i8 au optat pentru doua nuante de culori, un argintiu albastriu si elemente de negru. Masina este dotata cu jante de 20 toli.

bmw-i8-leaked-photo

Interiorul este dominat de doua afisaje mari, unul din ele fiind chiar in spatele volanului si cuprinzand indicatoarele de viteza, turatie si alte informatii relevante pentru sofer. Al doilea afisaj este in partea centrala a consolei si cuprinde functiile de infotainment. Sunt vizibile si maneta schimbatorului transmisiei automate si butoanele pentru selectarea modului suspensiei, precum si controllerul iDrive.

BMW i8 hibrid este propulsat de motorul B38 de 1.5 litri pe benzina, asistat de doua motoare electrice. Motorul mic dar puternic cu ardere interna este montat transversal in spatele habitaclului si dezvolta 228 CP si 320 Nm cuplu maxim. Asta reprezinta 152 CP pe litru, o cifra impresionanta dupa orice standarde. Inginerii BMW confirma ca mai e loc pentru performanta si mai ridicata, dar nivelul actual ofera cea mai buna eficienta.

In partea din fata, dar aproape de roti, BMW a amplasat un motor electric ce dezvolta 129 CP si 250 Nm cuplu maxim. Este acelasi motor electric de pe BMW i3, dar cu performanta mai redusa (170 CP in BMW i3). Un alt motor electric suplimentar este plasat in spate, langa motorul cu ardere interna. Acesta dezvolta 13 CP si 110 Nm cuplu maxim si furnizeaza putere suplimentara rotilor spate.

Toate motoarele dezvolta impreuna 357 CP si 570 Nm cuplu maxim.

bmw-i8-leaked-photos

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account