BMW i5 Touring își amplifică personalitatea sportivă cu accesorii M Performance

BMW i5 Touring

BMW i5 Touring este prima versiune cu propulsie pur electrică din istoria modelului break bavarez. Iar actuala generație BMW Seria 5 urmează să includă și o variantă M5 Touring. Astfel, 5-ul break are cel mai amplu spectru de motorizări din cariera sa. Iar, totodată, BMW oferă clienților și cel mai extins catalog de accesorii originale M Performance pentru personalizarea modelelor Seria 5 Touring și i5 Touring.

Noile accesorii BMW M Performance accentuează atât aspectul sportiv, cât și abilitățile dinamice ale noilor modele break. Și sunt deja omologate pentru modelele Seria 5 (indiferent de motorizare), astfel că nu este necesară o certificare separată.

Accesorii aerodinamice pentru caroseriile modelelor BMW i5 Touring și Seria 5 Touring

Catalogul M Performance include o diversitate de componente care personalizează caroseria modelelor i5 Touring și Seria 5 Touring. Acestea au fost concepute de designerii și inginerii BMW pentru a completa armonios estetica modelelor care au echipări M Sport și M Sport Pro. Accesoriile estetice M Performance au un design aerodinamic și sunt produse inclusiv prin procese de manufactură din materiale ușoare, precum plasticul ranforsat cu fibră de carbon (CFRP).

Exemplu este extensia din 3 segmente pentru spoilerul din față. Aceasta poate avea suprafața lăcuită transparent, astfel încât să se vadă împletitura minuțioasă a fibrei de carbon. Sau poate fi vopsită în negru lucios.

Clienții pot alege și alte elemente din CFRP, precum praguri laterale, extensii în părțile laterale ale lunetei. Iar profilul dinamic al mașinii este subliniat și de adăugarea eleronului care continuă linia plafonului. Acesta este finisat în culoarea negru lucios.

Carcasele oglinzilor retrovizoare pot fi din CFRP sau din plastic ranforsat cu aramidă. Această fibră de aramidă are un aspect asemănător cu al fibrei de carbon. Și are un nivel înalt de permeabilitate electromagnetică. Tot din aramidă este făcut și difuzorul puternic reliefat disponibil pentru spoilerul posterior.

De asemenea, aspectul sportiv poate fi subliniat și de aplicarea foliilor și abțibildelor M Performance pe pragurile laterale și liniile mediane ale caroseriei.

Accesorii M Performance pentru interiorul mașinii

Pentru habitaclul noilor modele BMW Seria 5 Toruing și i5 Touring sunt propuse aplice M Performance pentru pragurile ușilor. Acestea sunt făcute din fibră de carbon sau aluminiu. În plus, se pot alege și covorașe M Performance, care au cusături de nuanțe contrastante și detalii în culoriile diviziei BMW M.

În cazul modelelor BMW Seria 5 Touring care au motorizări termice sau plug-in hybrid se poate alege și un capac din carbon pentru rezervorul de combustibil.

Clienții pot proteja cheia de contact a mașinii alegând husa M Performance. Aceasta este făcută din Alcantara și piele de înaltă calitate și are detalii cu aspect în stilul fibrei de carbon.

O gamă de jante M Performance cu design nou

Jantele sunt elemente care au o influență importantă față de aspectul unui automobil. Iar catalogul M Performance pune la dispoziția clienților o varietate de noi jante fabricate din aliaj ușor, cu stiluri de design care denotă avangardism. Jantele sunt oferit și cu seturi de anvelope pentru vară sau iarnă. Indiferent de sezonul pentru care sunt alese anvelopele, aceste jante M Performance sunt oferite cu dimensiuni de 19, 20 sau 21 de inch.

Jantele M Performance Cross Spoke de 21 inch sunt propuse cu finisare lucioasă M Bicolor Jet Black sau finisare mată M Frozen Midnight Grey. Jantele aerodinamice M de 20 de inch cu finisare Bicolour Midnight Grey sunt oferite și pentru sezonul de iarnă. Iar jantele de 19 inch, cu spițe care au forma literei Y, au finisare de culoare negru mat. Acestea sunt propuse și în set cu anvelope pentru sezonul de iarnă și sunt compatibile cu montarea lanțurilor de zăpadă.

BMW oferă și huse M Performance pentru păstrarea jantelor și seturilor de roți.

Sistem de frânare M Performance

La fel ca modelele cu motoare termice, versiunile electrice i5 Touring se remarcă prin abilitățile dinamice. Iar abilitățile dinamice ajung la cote impresionante în cazul modelului BMW i5 M60 xDrive Touring, care generează 601 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde.

Astfel, BMW oferă sistemul de frânare M Performance cu discuri de 20 de inch ventilate și perforate. Acest sistem de frânare sport integrează etriere cu 6 pistonașe la roțile din față și cu 1 pistonaș la roțile din spate. Iar discurile sunt făcute din material cu greutate optimizată și rezistă la temperaturi și uzură intense.

CLICK AICI pentru a vedea accesoriile M Performance și pentru sedan-urile BMW Seria 5 și BMW i5.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account