Frankfurt 2015: urmărește aici transmisiunea LIVE din standul BMW

Standul BMW de la Salonul Auto Frankfurt 2015 ne rezervă multe noutăți, pe care poți să le descoperi în timp real, urmărind transmisiunea live de aici.

Sincronizarea din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt 2015 cu începutul școlii ne tentează să ne folosim de sintagma „se numără bobocii” pentru a face o glumă. Dar o să ne abținem, pentru că numai boboci nu numărăm noi la Frankfurt.

Nu, noi vom merge la Frankfurt pentru a face cunoștință cu câteva modele foarte serioase (adică sobre și/sau puternice). Îl așteptăm cu sufletul la gură pe BMW M6 GT3, noul alergător cu 585 de cai al grupului bavarez. Și, desigur, vom profita de ocazia de a-l avea prin preajmă pe BMW Seria 7, pe care o să-l pipăim și o să-l fotografiem din toate unghiurile, ca să ne pregătim pentru testul care va să vină.

BMW M6 GT3

La Frankfurt 2015 debutează și cea mai frumoasă decapotabilă din lume, adică produsul opulent și elegant al grupului BMW numit Rolls-Royce Dawn, o mașină de care te îndrăgostești chiar și fără s-o fi văzut vreodată live.

Tot la Salonul Auto de la Frankfurt 2015 vom întâlni și modele pe care le știm, dar care vin cu versiuni de echipare sau motorizare cu totul noi (pentru dânsele): unul dintre ele este BMW 330e Plug-In Hybrid, adică versiunea eco pe benzină a lui Seria 3.

rolls-royce dawn

Și, nu în ultimul rând, standul BMW de la Salonul Auto Frankfurt va fi gazda lui Seria 2 Active Tourer 225xe, adică monovolumul de la BMW care vine acum în versiune plug-in hybrid, cu tracțiune integrală, animat de motorul de 1,5 litri și de un motor electric. Dacă ar fi să ne întrebi pe noi, aceasta este cea mai interesantă versiune a lui Seria 2, cea care ar putea schimba percepția lumii despre Seria 2 Active Tourer.

Însă Frankfurt 2015 nu este doar terenul de joacă al lui BMW, așa că suntem cu ochii și pe prietenii (sau, în fine, rivalii) brandului, care vin cu noutăți demne de toată curiozitatea: Mercedes va aduce Clasa C Coupé, Audi își va prezenta conceptul e-tron quattro, Bentley va expune în premieră cel mai exclusivist SUV de pe Pământ (Bentayga), Jaguar F-Pace va avea și el debutul aici.

Salonul Auto de la Frankfurt

Dacă nu ai ajuns la Salonul Auto de la Frankfurt anul acesta, poți să te folosești de playerul de mai jos pentru a urmări, în transmisiune live, tot ce se întâmplă la standul BMW. Pe 15 septembrie, la ora 10:00 (ora României) ești așteptat aici, pentru a urmări live conferința de presă a grupului BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account