BMW M2 se va arăta la față înainte de termen

Știm că v-ați săturat de randări, dar dacă asta avem, asta vă servim – o randare cu viitorul BMW M2 în culoarea muștarului de M3/M4, dar și informația că acesta va fi lansat în Octombrie, în cadrului salonului auto de la Detroit ori cel de la Los Angeles, spun colegii noștri de peste ocean, de la BMW Blog.

Este  doar un zvon, dar noi vrem să-i credem pentru că ținem cu ei, dar și pentru că de multe ori au avut informații proaspete și pe sub mână despre marca asta. Noul BMW M2 va fi oferit în patru culori – Long Beach Blue, Alpine White, Mineral Grey ș Black Saphire, urmând ca alte culori să fie deblocate dacă strângi suficiente puncte. Cei de la BMW Blog spun că modelul de prezentare va fi cel mai probabil albastru, dar nici muștarul ăsta nu i-ar sta rău. Tot ei ne spun că sub capotă va fi un motor N55 cu TwinScroll care va împărți unele componente cu motorul S55, una din ele fiind pompa de ulei.  Motorul va genera cam 370 CP și 465 Nm, dar va avea și o funcție de overboost, la fel ca și Seria 1 M. Prețul de pornire estimat este de 54.000 de euro, iar de săptămâna viitoare ar trebui să înceapă campania de promovare a modelului. Foarte bine, că ne-am săturat de atâtea randări și zvonuri.

Sursa – BMW Blog/Worldcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account