BMW iX1 va fi oferit în variante cu unu sau două motoare electrice

BMW a confirmat deja că următoarea generație a SUV-ului BMW X1 va fi oferită inclusiv cu propulsie 100% electrică. Conform informațiilor aflate de site-ul BMWBlog.com, aflăm acum că este posibil ca BMW iX1 să fie propus în două variante pur electrice.

Sursele BMWBlog.com indică faptul că ar putea exista o configurație cu nu singur motor electric, care animează roțile punții frontale. Se preconizează că ar putea dezvolta 180 CP, putând fi o evoluție a motorului folosit de compactul BMW i3. De altfel, modelul mai performant BMW i3s are motor electric de 184 CP.

O a doua configurație pentru BMW iX1 ar putea să aibă două motoare electrice. Cu alte cuvinte, va avea motor și la puntea spate, asigurând în cazul acesta tracțiune integrală. BMWBlog.com preconizează că modelul cu două motoare electrice ar putea produce 250 CP.

BMW Group a confirmat de curând că pregătește o versiune pur electrică și pentru următoarea generație MINI Countryman, precum și pentru un nou crossover din gama MINI. Deci ar fi plauzibil ca noua platformă tehnică a lui BMW iX1 să fie împărțită cu modelele MINI electrice.

Cert este că BMW iX1 va completa gama de SUV-uri electrice BMW. Se va alătura modelului iX3, care este deja disponibil și în România, precum și avangardistului BMW iNEXT, care va fi comercializat în variantă de serie din 2021.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account