Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW iX3 și alte concepte de vehicule electrice vor fi prezentate în 2018

Până în 2025, BMW va lansa 25 de modele cu propulsii electrificate, din care 12 vor fi 100% electrice. Anul acesta bavarezii vor dezvălui concepte care prefigurează modele de serie din noua gamă de mașini electrice, printre care BMW iX3.

Harald Krüger, președintele consiliului director BMW AG, a oferit informații interesante în acest sens, în cadrul conferinței de presă anuală: “Pe parcursul acestui an vom prezenta concepte de vehicule electrice care vor intra toate în producția de serie, precum: primul BMW 100% electric, modelul iX3, noul nostru vârf tehnologic, modelul BMW iNEXT și captivantul BMW i Vision Dynamics, pe care l-am anunțat la Geneva drept BMW i4. Vom produce atât iNEXT, cât și BMW i4 în Germania. Aceste modele sunt dovadă a puterii noastre de a inova.

Cu a cincea generație eDrive, vehiculele noastre vor fi capabile să meargă în regim complet electric între 550 și 700 km, în funcție de model. Acest standard va fi posibil cu BMW i4 și iNEXT.

Ofensiva nostră cu modele noi este și o ofensivă în materie de propulsii. Folosim kit-uri modulabile și scalabile pentru electrificare. Din 2020 vom putea echipa toate modelele noastre de serie cu orice tip de propulsie. În 2020 BMW va lansa iX3. Mai multe despre el veți afla în curând la salonul auto din Beijing. 2019 va fi marcat de lansarea primului MINI pur electric. Primul MINI plug-in hybrid, modelul Countryman, s-a dovedit deja a fi foarte popular. Fiind un brand urban, MINI este practic făcut pentru mobilitate electrică.

Desigur, e nevoie de câteva clarificări. În primul rând, BMW va prefera ca majoritatea modelelor sale electrice să fie de fapt versiuni de motorizare ale modelelor de serie comune. Adică, este de așteptat ca iX3 să fie de fapt noul X3 cu propulsie electrică și design aproape identic. Acest lucru este susținut și de pozele spion cu prototipuri ale X3-ului electric surprinse în timpul testelor din această iarnă. Poze precum cele publicate de autoevolution.com sunt edificatoare. După cum a spus și șeful BMW AG, detalii despre iX3 urmează să aflăm în scurt timp cu ocazia prezentării sale în formă de  concept, la salonul auto din Beijing, care se desfășoară între 25 aprilie și 4 mai. Mai știm deja că X3-ul electric va fi comercializat din 2020, după cum BMW a confirmat în repetate rânduri.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account