BMW M3 si BMW M5 M Performance – Detalii si fotografii

BMW a lansat doua modele editie speciala, BMW M3 M Performance si BMW M5 Performance, destinate pietei Marii Britanii.

Cele 30 modele exclusiviste BMW M5 vin cu un pret pe masura, de 95.140 GBP, cu circa 22.000 GBP mai mult decat un M5 normal. M3-ul editie M Performance costa 74.080 GBP, cu „doar” 19.000 GBP mai mult fata de modelul standard.

Editiile speciale BMW M Performance vor beneficia de echipare BMW Individual si nuante mate de vopsea: BMW Individual Frozen Red cu strat Frozen Red, BMW Individual Frozen White si BMW Individual Frozen Blue, nuante ce vor fi alocate in mod egal pentru cele 30 unitati produse.

La interior BMW M5 Performance Edition este dotat cu tapiterie din piele Merino Full Black, iar M3 Performance Edition cu tapiterie din piele Black Novilllo, ambele cu cusaturi contrastante in nuantele Mugello Red, Lotus White sau Tobago Blue.

La interior mai regasim covorase cu model contrastant, volan Alcantara, trimuri BMW Individual Piano Black cu sigla „One of 30” gravata cu laser, tetiere cu emblema M si praguri inscriptionate cu „BMW M Performance Edition”.

Modelele speciale M3 Performance Edition sunt propulsate de motorul V8 de 420 CP, cuplat la o transmisie M DCT cu sapte rapoarte si diferential variabil M, si sunt echipate standard cu Pachetul Competition, care include suspensie cu 10mm mai joasa, Electronic Damper Control cu mod Sport si un sistem DSC+ revizuit.

Alte echipari oferite standard: jante de 19 toli cu design in forma de Y, in nuanta Matt Black, evacuare, branhii laterale si grila Dark Chrome, prize de aer Jet Black, splittere din fibra de carbon, faruri adaptive, radio digital DAB, sistem audio Harman/Kardon, precum si alte tehnologii. Lista completa de dotari care acum sunt oferite standard valoreaza 9.790 GBP.

Modelele speciale M5 Performance Edition sunt propulsate de motorul V8 de 560 CP Twin Power cu diferential Active M si electronic damping control. Echipamentele oferite in plus in echiparea standard valoreaza 22.075 GBP.

Acestea mai cuprind: jante din aliaj de 20 toli M Double-spoke, evacuare, branhii laterale si grila Dark Chrome, scaune M Sport multifunctionale cu suport lombar precum si alte dotari impresionante.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account