BMW X6
BMW X6
BMW X6

O tură prin garajul lui Paul Walker

Un tip chel îmbrăcat în pantaloni scurți și încălțat cu papuci ne arată mașinile din garajul regretatului Paul Walker.

E greu de crezut că un actor care face rolul principal într-un film de acțiune cu mașini de vreo șase ori să fie indiferent în fața culturii auto. Paul Walker a fost unul din actorii pasionați de mașinile pe care le-a condus în filme, nu doar pentru că era un tânăr entuziast de tot ce scotea flăcări pe țeava de eșapament, ci pentru că știa să facă diferența dintre o mașină bună și una de duzină.

Paul-Walker (7)

Paul Walker era foarte îndrăgostit de muscle car-urile americane, dar și de tot ce avea mai bun de oferit Europa și Japonia. Porsche-urile făceau parte din slăbiciunea lui pentru supercar-uri europene, mașină în care și-a găsit și sfârșitul, dar BMW-urile aveau și ele locul lor în garajul și în sufletul actorului din Furios și Iute. Deși nu avea decât cinci BMW-uri în garaj, nu erau niște BMW-uri oarecare, ci un BMW M1, un BMW 850 CSI, un M3 E30, un M3 E36, dar și un BMW 2002 tii Alpina Touring destul de rar.

Paul-Walker (4)

Mașina a fost construită între 1970 și 1975, cea din colecția lui Paul Walker fiind un model din 1974 echipat cu un motor de 2.000 cmc și o cutie manuală cu cinci rapoarte Gertrag Quickshift. Kit-ul Alpina a fost echipat după achiziționarea mașinii și cuprinde stopuri și proiectoare de ceață, volan și accesorii de interior, grafică Alpina, plus unele ajustări mecanice.

Dar cel mai bine vă lăsăm cu tipul chel să vă dea o tură în șlapi prin garajul deținut de Paul Walker și de amicul său Roger Rodas (șoferul din timpul accidentului) și să vă arate cam unde se duceau banii săi din filme și care-i erau viciile. Atenție, sunetul o ia razna un moment dat, probabil din cauza fantomelor.

Sursa – BMW Blog

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account