De la 1 iunie Karim Habib este noul Director BMW Design

De la 1 iunie 2012, Karim Habib va prelua conducerea departamentului BMW Design. Canadianul in varsta de 42 ani de origine libaneza a ocupat din martie 2011 functia de director de design exterior BMW Automobiles. El s-a alaturat echipei de design BMW Group in 1998 si printre alte realizari notabile a proiectat si modelul actual BMW Seria 7.

Dupa ce si-a terminat studiile in Canada si California, Karim Habib a ocupat diverse pozitii de design interior si exterior, inainte de a deveni Team Leader Advanced Design in cadrul BMW Group si mai tarziu director al departamentului BMW Exterior Design. Iata ca acum designerul si inginerul Karim Habib devine responsabil de designul tuturor masinilor BMW.

“Sunt foarte onorat si abia astept aceasta noua provocare. Acum am ocazia sa lucrez alaturi de o echipa grozava pentru a contura viitoarea infatisare a marcii BMW,” a declarat Karim Habib.

“Karim Habib este un designer exceptional care a avut un impact semnificativ asupra designului marcii BMW de-a lungul multor ani. Experienta sa bogata si instinctul fin pentru eleganta si dinamica actuale sunt premise pentru aceasta sarcina complicata. Astept cu nerabdare sprijinul si colaborarea cu el” a declarat Adrian van Hooydonk, Senior VP BMW Group Design.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account