VIDEO: Tom Cruise conduce un BMW M5 fără portiere, în timpul filmărilor pentru Mission: Impossible 7

Tom Cruise lucrează de zor la un nou film din seria Mission: Impossible. De curând au apărut clipuri și poze care surprind filmările unei scene de urmăre între mașinile de poliție și un BMW M5 fără portiere, la volanul căruia se află star-ul american.

De ce nu are portiere M5-ul? Rămâne să aflăm când va fi lansat cel de al 7-lea film Mission: Impossible.

Până atunci, putem vedea pe canale de You Tube precum SupercarsNews și BACKGRIDTV secvențe din timpul filmărilor.

Cert este că modelul BMW M5 F90 pre-facelift i-a fost alături agentului Ethan Hunt, jucat de Tom Cruise, și în filmul Mission: Impossible Fallout din 2018. Deși BMW a lansat facelift-ul lui M5, se pare că în noul film de acțiune este păstrat M5-ul în versiunea inițială, dinainte de actualizarea estetică și tehnică.

Puteți accesa și site-ul dailymail.co.uk pentru a vedea imagini cu sedanul sport bavarez, din sesiunile de filmare pentru Mission: Impossible 7.

BMW este un partener deja de durată al seriei de filme Mission: Impossible, care îl are în rolul principal pe Tom Cruise. De exemplu, în filmul Fallout din 2018 s-au numărat printre vedetele motorizate un BMW Seria 5 din 1986 și motocicleta BMW R nineT Scrambler, ambele protagoniste în secvențe de acțiune intensă. Iar în filmul Mission: Impossible Rogue Nation, din 2015, s-au remarcat cascadoriile cu BMW M3 și s-a remarcat și motocicleta BMW S 1000 R.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account