Top 5 body kit-uri de BMW

Aici vă prezentăm o parte din surprizele plăcute pe care ni le-au făcut tunerii anul acesta. Unii sunt cunoscuți, alții mai puțin, dar toți și-au făcut treaba foarte bine. Fiecare în stilul lui.

Noi știm că AC Schnitzer, Hamman, Hartge, Lumma sau Alpina sunt tuneri mai sonori ai mărcii bavareze, însă valorile și ideile se nasc și mor, apar altele, mai proaspete sau mai proaste, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să ne mulțumim că suntem mai populari. Uneori cei dintâi vor ajunge cei din urmă dacă și-o iau în cap și nu-și mai văd lungul nasului, iar cei din urmă, dacă-s băieți muncitori, ajung în vârful dealului.

 

Locul 5 – JMS BMW Seria 4

BMW tuning (25)

BMW Seria 4 este un coupe pe care-l poți configura cu grijă sau cu mână spartă, depinde de gustul tău. BMW oferă pachetul M, dar noi credem că arată bine și fără el, iar cei de la JMS sunt de părere că are nevoie doar de mici cosmetizări pentru a-l transforma într-un altfel de Seria 4. În cazul de față niște arcuri KW, un set de jante Tomason și un spliter pentru bara față au fost de ajuns. Simplu, ieftin, eficient.

 

Locul 4 – Manhart BMW X5

BMW tuning (20)

 

BMW X5 o fi mașină de familie, dar nu pentru toți. Mai sunt oameni care vor să-și ducă copiii la grădiniță, nevasta la coafor și câinele la cățele într-un X5 care nu arată ca al directorului băncii de la care ai luat cu bună credință un credit în franci elvețieni. Parcă doar așa, de-al naibii… ai prefera să-ți investești banii într-un kit de la Manhart decât să le dai banii înapoi. De la ei poți să-ți cumperi pachetul MHX5 750 pentru BMW X5 M și credem noi că-i o afacere bună. Pe lângă upgrade-ul de putere de 750 CP primești și unul dintre cele mai potrivite body kit-uri pentru o mașină deja agresivă. Nu adaugă foarte multe, dar nici nu strică liniile mașinii, iar jantele alea negre pe 23 de inci îi vin foarte bine.

 

Locul 3 – Prior Design BMW Seria 6

BMW tuning (22)

Prior Design au ieșit în evidență anul acesta cu wide body kit-ul PD6XX pentru BMW Seria 6  Coupe și Gran Coupe. Ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți transforma BMW-ul Seria 6 dintr-un coupe elegant într-un adevărat monstruleț al șoselelor – jante, evacuare, suspensii, aripi evazate, difuzoare de aer, capotă, evacuare, plus un upgrade de putere de 100 CP și 140 Nm pentru V8-ul de 4,4 litri. Crezi că-ți mai trebuie un M6?

 

Locul 2 – Vorsteiner BMW GTRS4

BMW tuning (12)

De la Vorsteiner poți să-ți cumperi unele dintre cele mai discrete și mai bine lucrate accesorii de exterior pentru întreaga gamă BMW, dar wide  body kit-ul ăsta pentru BMW M4 ne dă de înțeles că pot face chestii cu adevărat deosebite și ieșite din tiparul cămătarului de componente. BMW GTRS4 s-a bucurat de multă atenție anul acesta și de o ședință foto spectaculoasă. Noi ne-am bucurat ochiul privind evazările alea exagerate, jantele scobite, fantele de aer care arată ca nările unui dinozaur și proporțiile de mașină de curse.

 

Locul 1 – Liberty Walk BMW M4

BMW tuning (2)

Chiar dacă Vorsteiner nu au greșit cu nimic, japonezii de la Liberty Walk au făcut ceva cu un grad mai mare de risc, care nu-i pe gustul oricui, dar care are ceva mai multe de spus. Wide body kit-ul lor este cel care se apropie cel mai mult de unul de curse. Are o prezență care ar scoate grădinița din copii, politica din parlament și femeia din bărbat. Nu-i de glumă cu el și ține neapărat să-ți arate asta. Niturile stau la vedere, în stil japonez, iar jantele și anvelopele te duc cu gândul la DTM.  Kit-ul complet pentru exterior te costă 11.500 de dolari, dar dacă vrei să tai antene de furnici cu spliterul ăla din carbon trebuie să mai plătești 7.900 de dolari pentru suspensiile pe aer.

 

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account