Un nou BMW special pentru China: BMW M3 Carbon Edition

BMW a lansat un nou model dedicat pietei chineze. BMW M3 Carbon Edition este o editie limitata ce va fi produsa in doar 111 unitati, si construita pentru a satisface necesitatile pietei premium din China, aflata in crestere continua.

Pretul modelului este de 1.23 milioane yuani sau in jur de 132.000 Euro. Modelul va fi pus in vanzare in iulie si dupa cum indica numele, este construit din multe componente din fibra de carbon si beneficiaza de insertii din acelasi material, la interior. Plafonul, barele fata si spate, splitterele buzei spoilerului, eleronul spate, pragurile laterale, gurile de admisie de pe capota si multe componente din interior sunt realizate toate din fibra de carbon.

Masina este vopsita in nuanta Mineral White si beneficiaza de logo-ul Carbon Edition si o schema de culori asortata. La interior modelul este echipat cu scaune din piele neagra, cu textura de fibra de carbon si benzi albe.

Motorul este cel standard ce echipeaza M3, de 420 CP si 400 Nm cuplu maxim. BMW M3 Carbon Edition sta pe jante Style 220 de 19 toli.

[Sursa: Autohome.com.cn ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account