Randare: BMW Seria 2 Coupe

Iata cea mai recenta imagine generata pe calculator in incercarea de a da o forma viitorului BMW Seria 2. Dupa cum am confirmat saptamana trecuta cu ajutorul surselor, noul BMW Seria 2 va cuprinde viitoarele modele BMW Seria 1 Coupe si Cabrio. Modelele mai scumpe din gama Seria 1 vor fi astfel redenumite si vor primi o alta identitate.

BMW a depus in 2010 cereri de inregistrare pentru marca Seria 2. BMW a rezervat de pe atunci dreptul de a utiliza combinatiile 228, 230 si 235, nume asemanatoare motorizarilor BMW. Desi BMW este cunoscuta ca si companie pentru inregistrarea in avans a mai multor marci si denumiri, fara a le utiliza neaparat pe toate, iata ca de aceasta data este cert faptul ca noua gama Seria 2 va cuprinde noile modele BMW Seria 1 Coupe F22 si Cabrio F23.

BMW recurge la aceasta reclasificare si redenumire pentru a separa modelele Coupe si Cabrio care au caroserie mai sportiva si mai performanta. Modelul decapotabil va avea in continuare plafon soft-top si linii distincte de design, care nu vor afecta aspectul si performantele masinii.

Ca si om cazul modelelor actuale BMW Seria 1 Coupe si Cabrio, acestea vor fi vandute la nivel global, in timp ce Seria 1 Hatchback va ramane doar model european.

Se zvoneste ca planurile BMW includ si un BMW M2, dar lansarea acestuia nu va avea loc mai devreme de 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account