BMW Seria 7 Individual – Opțiuni opționale

Dacă vrei un BMW Seria 7 mai cu moț, divizia Individual te invită să-ți configurezi unul așa cum vor ei.

BMW Individual sărbătorește 25 de ani anul acesta și au ales un BMW M4 pentru a da de veste lumii. Doar că noi vorbim aici despre noul BMW Seria 7 Individual. Mai jos găsiți un clip video cu un nene mai șarmant decât Richard Gere într-o sală de mame părăsite, care ne povește, prin niște cuvinte atent alese de un PR, ce înseamnă să fii posesorul unui BMW Seria 7 Individual. Evident că prima comparație este cea dintre o sală de operă, unde artiștii, dirijați de un designer al sunetului, trebuie să lucreze în perfectă armonie pentru a da naștere unei melodii. Foarte plictisitor momentul, de altfel…

Apoi, același nene grizonat trece direct la treabă explicându-ne despre culorile exterioare BMW Individual, opt la număr, cu accent pe acest maro pe nume Almandine Brown Metallic, o culoare atât de populară în acest moment încât o vedem și pe Dacia Duster. Mai târziu atenția ne este îndreptată către jantele de 20 de inci, dintr-o singură bucată, atent vopsite în două tonuri și ștanțate cu logo-ul BMW Individual. De fapt, logo-ul BMW Individual este peste tot și-ți aduce aminte că ești mai cu moț.

BMW Seria 7 Individual (8)

La interior, aproape moșul ne povestește despre cusăturile lucrate manual, despre pielea de vacă specială, jupuită abia după ce-i unsă cu cremă, la fel cum făcea Hannibal Lecter cu victimele lui și despre inserțiile de lemn, aluminiu sau black piano finish. Despre tavanul acoperit cu piele Alcantara sau despre volanul rotund care te îndeamnă să-l atingi în locuri ciudate.

Nu trebuie neapărat să te împrietenești cu cei de la BMW Individual ori să faci parte dintr-o societate secretă pentru a pune mâna pe unul. E suficient să ai banii.

Sursa – BMW

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account