BMW M5 construit de Boden Autohaus

Chiar dacă BMW M5 E60 a fost dat uitării mult prea ușor, se găsesc destui pasionați care să-i ofere o a doua șansă și o nouă formă.

BMW M5 E60 a început să se transforme într-un chilipir pe piața second hand. Unul dintre cele mai radicale M-uri construite vreodată poate fi accesat acum la un preț de supercriză. Cu 15.000 de euro poți să-ți cumperi un Fiat 500 nou sau o garsonieră în Buzău, dar parcă mai bine ar fi cheltuiți pe un sedan luxos care ascunde sub capotă un motor V10 derivat din Formula 1. Mașina asta sună ca o bătaie între Odin și Loki la un concert Sepultura și arată de parcă-i un prototip pentru viitorul BMW Seria 5.

BMW M5 Boden AutoHaus (2)

Bineînțeles, mulți își permit acum un BMW M5 E60, inclusiv cei cu un buget pentru o Dacia Logan, dar asta nu înseamnă că mulți își permit să-l întrețină. Rămâne însă deosebit de atractiv pentru cei care vor să-și promoveze piesele aftermarket ori pentru cei care vor un cobai solid pe care să experimenteze un proiect SEMA.

BMW M5 Boden AutoHaus (1)

Acest BMW M5 E60 a fost construit de Boden AutoHaus pentru SEMA 2015 și a ieșit destul de interesant. Suspensiile sunt AccuAir, jantele sunt Rotiform, interiorul este complet personalizat, iar exteriorul a primit un wide body kit. Mai multe detalii aflați de la omul care a construit mașina în materialul video de mai jos.

Sursa – Eurotuner.be/Boden Autohaus

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account