(VIDEO) TOP 5 reclame BMW în stil huliganic

BMW nu este o marcă care se distanțează de trecutul ei sportiv și nici una care-și ascunde scheleții din dulap.

Fiind o marcă sportivă, face mașini sportive. Unele puternice, cu tracțiune spate, care se cer conduse mai…altfel. Ceea ce unii ar cataloga condus iresponsabil pentru unii este doar distracție inofensivă la volan. Și dacă te pricepi cu volanul, iar mediul este unul controlat, nu-i nimic așa grav în a lăsa niște urme de anvelope pe asfalt. Noi am făcut un top cu cele mai reușite reclame în care BMW-urile își fac de cap.

Locul 5 – BMW M235i Epic Driftmod

În această reclamă, o serie de modele BMW M235i, roșii de mama focului, fac un balet sincronizat sub ochii umezi de judecată ai privitorilor. Pare că unele cascadorii sunt făcute cu ajutorul CGI, dar cu siguranță s-au ars și niște anvelope reale pentru reclama asta. A fost nevoie de sincronizare perfectă între piloți, care s-au antrenat timp de patru zile, dar și între cei implicați în filmare.

 

Locul 4 – BMW M4, Ultimate Racetrack

Aici nu încape îndoilă că este vorba despre mult CGI deoarece etapa de drift are loc pe un portavion unde a fost improvizată o pistă de curse. Deși nu ne îndoim de bugetul de marketing al bavarezilor, cu siguranță ieși mai ieftin dacă procesezi imaginea pe un calculator în loc să închiriezi un portavion.

Locul 3 – BMW M5 Longest Drift Record

Mai puțin o reclamă TV convențională și mai mult un „publicity stunt”, locul 3 pare cel puțin la fel de complicat de realizat ca și un lung metraj. Practic,  s-a dorit stabilirea unui nou record Guiness Book pentru cel mai lung drift din lume și pentru asta a avut nevoie de două M5-uri, deoarece alimentarea a trebuit făcută din mers.

 

Locul 2 – BMW M2, The First Ever

Deși pare mai puțin huliganică decât celelalte, reclama la M2 în care putem observa și un M3 E30, dar și un Seria 1 M, este cu atât mai incintantă cu cât nu este deloc eficient driftul în viraje. Dacă vrei să fii rapid pe un circuit, atunci trebuie să menții aderența, nu s-o irosești. Dar probabil că BMW a vrut să ne arată că M2-ul este cel puțin la fel de distractiv ca predecesorii săi.

 

Locul 1 – BMW M5 E39, The Hire

„The Hire” este un scurtmetraj regizat talentatul Guy Richie, în care joacă Clive Owen și soția regizorului la acea vreme – Madonna. Este una dintre cele mai bune reclame la o mașină făcută vreodată, dar și una care te face „să-i dai” imediat ce ai scos-o din garaj. Degajează mult abur și, dar și mult fum.  Este una din reclamele alea la care poți să mănânci popcorn, după care să te închizi în casă de frică decât să nu ieși cu energia asta pe drumuri publice.

Sursa – BMW Youtube

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account