Video: BMW M Performance Parts

Inainte de debutul acestora la Salonul auto de la Geneva, BMW prezinta noua gama M Performance Parts in cadrul unui videoclip.

Materialul prezinta imagini cu un BMW Seria 1 Hatchback accesorizat cu benzile negre racing. Incepand cu luna martie, pe langa noul Seria 1 hatchback, si modelele BMW Seria 3 si Seria 5 vor beneficia de noua gama de componente BMW M Performance, care include componente ale trenului de rulare, ale suspensiei, componente aerodinamice si de interior, care sporesc dinamica rularii, prin cresterea puterii motorului sau prin reducerea greutatii, sau prin optimizarea proprietatilor aerodinamice ale masinii.

Gama include produse precum grila rinichi neagra, sistemele de evacuare M Performance, splitterele din fibra de carbon sau directia M Performance.

Pentru noul BMW Seria 1 hatchback si noul BMW Seria 3 sedan sunt disponibile suspensii BMW M Performance cu setari foarte sportive, s un sistem de franare BMW M Performance optimizat, cu discuri sport venitlate, de 370 x 30 mm pe puntea fata si 345 x 24 mm pe puntea spate. Etrierele cu patru si doua pistoane pot fi recunoscute dupa simbolul M.

Gama de accesorii BMW M performance include si jante din aliaj ultra-usor, alese cu grija pentru fiecare model: de 20 toli pentru Seria 5 sedan si Seria 3 sedan, si de 19 toli pentru BMW Seria 1 sedan.

Sunt oferite si pachete de marire a performantelor. Kitul BMW M Performance Power este disponibil pentru noile BMW 520d, BMW 320d Sedan si noul BMW 120d. Pachetul include componente software si hardware dezvoltate pentru motorul diesel de 2,0 litri cu 4 cilindri. Alaturi de un nou air cooler, mai mare, pachetul creste performantele motorului de 4 cilindri de la 135 kW/184 bhp pana la 147 kW/200 bhp. Cuplul maxim, disponibil de la doar 1.750 rpm, a crescut la 420 Nm. Cel mai important rezultat al acestei cresteri de putere este imbunatatirea timpilor de acceleratie, care se simte doarte usor si poate fi de pana la o secunda, la accelerarea de la 0 la 100 km/h.

Pe viitor gama de produse va fi extinsa si va include un kit BMW M Performance Power si pentru motoarele pe benzina.

Gama de piese BMW M Performance Parts va fi disponibila la jumatatea acestui an.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account