Galerie foto: BMW Vision ConnectedDrive la Salonul auto de la Toronto

Revenim cu imagini de la Salonul auto de la Toronto, oferite prin amabilitatea colegilor de la BMWBLOG.com, aflati la eveniment.

Ca si conceptul anterior, Vision EfficientDynamics, cel mai nou studiu de design de la BMW prezinta linii de design futuriste, create cu ajutorul abordarii de tip layering, initiate odata cu primul concept Vision. Roadsterul cu doua locuri are liniile caracteristice Vision Concept: capota lunga, consolele scurte si partea frontala puternica si indrazneata.

Potrivit lui Domogoj Dukec, Designer principal pentru acest concept, designul masinii a fost pus cu intentie in umbra, caci BMW a vrut sa atraga atentia asupra tehnologiilor mai degraba decat a liniilor futuriste de design. Dar asta nu inseamna ca lipseste atentia pentru detalii, si recunoastem ca ne-ar placea sa vedem liniile de design de pe concept si pe o masina de serie.

BMW Vision ConnectedDrive integreaza o multitudine de solutii tehnologice cu un mare potential in viitor. Toate aceste functi se bazeaza pe o serie de proiecte concrete de cercetare si predezvoltare. Inginerii din cadrul BMW Group lucreaza deja la transformarea functionalitatii prezentate in realitate. BMW Vision ConnectedDrive ilustreaza ceea ce ne va putea oferi BMW ConnectedDrive în viitor.

Un lucru care merita mentionat insa, si care sigur va va starni interesul, este plansa de bord de pe partea pasagerului. Trimul este realizat dintr-o tesatura usoara sub care se afla un metal sensibil la atingere. Cu o atingere a degetelor, informatia afisata pe ecranul LCD din consola pasagerului este transmisa pe Head-Up Display-ul 3D al soferului.

Conceptul BMW Vision ConnectedDrive a fost creat de la bun inceput ca roadster, pentru ca masina sa poata evidentia cel mai bine conceptul creativ, prin intermediul designului de roadster. Vazut de deasupra, designul interior, conceptul de iluminare si designul exterior sustin fara nicio indoiala declaratia: BMW ConnectedDrive.

Haideti sa urmarim fotografiile.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account