Randare: BMW M9

Tanarul designer Razvan Radion ne prezinta imagini cu conceptul sau BMW M9, o posibila idee pentru un BMW puternic si luxos care sa se situeze deasupra modelului BMW M6 Coupe si care ar concura cu Mercedes-Benz CL.

Iata ideile din spatele conceptului, explicate de designer:

Am observat, fara sa vreau, destule opinii care asociaza foarte degajat conceptele sau randarile fictive ce reprezinta marca BMW drept wannabe-uri de Audi R8, ceea ce mi se pare oarecum cliseu.

Am incercat sa creez un concept cu o filozofie mai diferita fata de cea a diviziei de design BMW din ultimii ani, totusi cu intentia de a nu le altera esenta omogena din masinile deja existente pe piata. Nu sunt sunt singurul care si-a asociat conceptul cu numele de M9, dar am considerat ca este o veriga oarecum lipsa in palmaresul lor, si ca o pot inchega, ca fiind rezonabila.

Prin aptitudinile mele de designer amator am preferat sa fiu un pic subiectiv şi să rămân cât mai mult axat spre formele clasice de acum câţiva ani, îmbinate cu o proporţionare de Grand Touring, poate similară cu cea a lui Ferrari 612 Scaglietti, un foarte bun exemplu de coupe GT luxos.

Haideti sa admiram impreuna rezultatul exercitiului de design precum si talentul designerului roman.

[Fotografii: Razvan Radion]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account