Interpretare: BMW Seria 1 GT

Nu mai este nici un secret faptul ca BMW lucreaza la o versiune Gran Turismo la viitorul sau BMW Seria 1 si acest subiect a fost discutat si analizat de mai multe ori inainte. Ce nu am avut pana acum, au fost prestarile artistilor, care sa incerce sa schiteze cum ar putea arata de fapt 1 GT.
Desigur, aceste interpretari sunt, de obicei, opinii personale ale artistilor si ar putea sa nu reflecte produsul final.

BMW Seria 1 GT utilizeaza o noua platforma modulara disponibila pentru toate viitoarele modele Seria 1. Structura principala a acestor modele a fost proiectata special pentru acest scop, astfel incat fiecare model poate avea o varietate de structuri, pur si simplu se deplaseaza punctele de suspendare in zonele in care vor putea beneficia fiecare vehicul. Folosirea a acelorasi piese, va permite celor de la BMW sa reduca si mai mult costurile de productie.

120578l

BMW Seria 1 GT va fi un vehicul cu 5 usi, o versiune de hatchback, wagon si sedan, si pentru a reflecta Gran Turismo, 1 GT va avea o pozitie de conducere mai ridicata.

Chiar daca cei de la Automarket speculeaza faptul ca 1 GT va importa unele elemente de design de la legendarul model din 2002, sursele noastre nu au confirmat inca acest fapt.


Interpretarea pare sa fie in concordanta cu cea creata de cei de la Autobild, o prestare care ne-a bucurat atunci.

In momentul in care urmatoarea generatie Seria 1 va intra in faza de evaluare finala, vom primi mai multe detalii si, cel mai probabil, noi interpretari.

[Sursa: Automarket si Andrei Avarvarii]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account