Gerovital
Gerovital
Gerovital

Primul videoclip cu BMW Seria 1 Sport Line

Iata primul videoclip cu modelul deja controversat BMW Seria 1 2012 Hatchback. Modelul compact premium a fost dezvaluit in week-end, si judecand dupa primele impresii, nu a fost prea bine primit de comunitatea de fani BMW. Desi designul interior este clar cu un nivel peste cel actual, la exterior liniile si formele nu prea impresioneaza.

Din punct de vedere al designului, BMW Seria 1 F20 urmeaza limbajul de design BMW initiat in 2009, odata cu aparitia pe piata a noului Seria 7. Partea frontala a masinii este indrazneata si vrea sa iasa in relief cu o pereche de faruri care dupa parerea noastra sunt supradimensionate, si cu o grila-rinichi plata si mai mica decat ne asteptam. Cutele de pe capota continua traditia intalnita pe cele mai noi modele si versiuni facelift BMW.

In partea spate, stopurile sunt putin cam incarcate pentru gustul nostru si au LED-uri in forma de L. Masina are in continuare trasaturi de hatch ca si generatia anterioara, iar portbagajul este pozitionat mai jos.

Videoclipul, realizat de publicatia italiana Quattroruote, infatiseaza noul BMW Seria 1 Sports Line alaturi de generatia anterioara Seria 1 E87.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account