Care este cel mai bun moment pentru achiziționarea unui set de anvelope de vară

Deși unii șoferi sunt tentați să aștepte până în sezonul cald pentru a-și achiziționa noul set de anvelope de sezon, experții susțin că cel mai potrivit moment pentru achiziția unui set de anvelope este cu câteva luni înainte să-i înceapă sezonul. Astfel, Ianuarie-Februarie sunt cele mai bune luni în care vă puteți orienta pentru un set de anvelope de vară, în cazul în care cel pe care îl dețineti este mult prea uzat pentru a mai fi utilizat încă un sezon.

Iată care sunt două dintre cele mai importante avantaje de care dispuneți dacă vă organizați din timp și achiziționați setul de anvelope de sezon puțin înainte de începerea propriu-zisă a sezonului, așa cum spuneam mai sus:

Indiferent că este vorba de anvelope de vară sau anvelope de iarnă, dacă le veți cumpăra puțin înainte de a avea nevoie de ele, beneficiați de reduceri generoase din partea magazinelor de nișă. Reducerile în cazul anvelopelor de sezon funcționează ca și reducerile la haine: vara puloverele sunt foarte ieftine și le găsiți la lichidări de stoc, iar iarna costumele de baie sunt cele reduse consistent, așadar dacă le veți cumpăra în momentele potrivite, veți putea economisi serios.

advertorial anvelope vara 2

Un alt avantaj este acela că poate nu aveți timp atunci când va trebui să schimbați cauciucurile și să le căutați și să le cumpărați și să vă duceți să le echipați pe mașină. Ar fi păcat ca numai din această cauză să le folosiți pe cele pentru sezonul încheiat și astfel, inevitabil, să le deteriorați. Cel mai bine este ca atunci când dispuneți de resursele financiare, să achiziționați setul de anvelope necesar, indiferent că mai sunt luni bune până veți avea nevoie de ele.

Profitați în următoarea lună de ofertele bune ce se vor ivi în materie de anvelope de vară căci cu siguranță iesiți în câștig. Nu faceți compromis atunci când vine vorba despre siguranța pe care mașina vi-o poate oferi și nu folosiți anvelopele mult prea deteriorate căci oricând puteți fi victima unui accident cauzat de acestea. Utilizați înțelept o sumă de bani și asigurați-vă drumurile cu autoturismul în loc să circulați cu anvelope deteriorate iar banii respectivi să îi cheltuiți pe reparații în urma accidentelor.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account