BMW Seria 3 Gran Turismo – Ediție specială pentru Japonia

BMW Seria 3 Gran Turismo Luxury Lounge

BMW Seria 3 Gran Turismo a fost anunțat de către BMW într-o ediție limitată special produsă pentru clienții din Japonia.

Modelul special se adresează în primul rând clienților pretențioși, care doresc să se bucure de lux și de un spațiu generos în mașină. Cu alte cuvinte, care să se simtă pe parcursul unei călătorii ca într-o garsonieră decomandată, cu un pat king size cu baldachin la dispoziție. Și mini-bar, dacă se poate.

Ediția BMW Seria 3 Gran Turismo Luxury Lounge (da, acesta este numele ei), are o producție limitată de doar 140 de exemplare și va fi vândută doar pe piața din Japonia, începând cu 1 aprilie. Pentru a restrânge și mai mult segmentul de clienți, modelul BMW Seria 3 Gran Turismo Luxury Lounge va fi disponibil numai în nuanțele Alpine White și Imperial Blue Brilliant, tapițeria este din piele Dakota în nuanța Veneto Beige, iar ornamentele interioare sunt din lemn de nuc cu inserții Pearl Gloss Chrome. Toate cele 140 de exemplare BMW Seria 3 Gran Turismo sunt configurate în versiunea 320i, cu motor de 2.0 litri, benzină, ce dezvoltă 184 CP și 270 Nm cuplu maxim.

În cazul acesta, japonezii nu prea au de ales, nici dotări, nici motorizare, nici personalizare. Se merge pe principiul „take it or leave it”.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account