Hofmeister la patrat

bmw-1500

“Hofmeister Kink” este un element clasic de design BMW, care in ultima vreme a primit mai multa atentie decat pana acum. Pe noua Seria 7 cat si pe viitoare alte modele BMW, “bucla” Hofmeister din dreptul montantului C va fi subliniata de o a doua bucla, marcata de tija metalica din jurul ei.

Aceasta executie artistica a unei embleme celebre de design este un omagiu adus lui Wilhelm Hofmeister. Bucla dubla Hofmeister creaza un impact vizual puternic si este frumoasa atat din punct de vedere vizual, cat si tactil; e o placere sa-ti plimbi degetele de-a lungul ei sau sa te uiti la ea din mai multe unghiuri.

La salonul auto de la Frankfurt din 1961, Hofmeister Kink a aparut pe modelul BMW 1500, prezentata cu mandrie de catre Wilhelm Hofmeister, Directorul de design din acea vreme. “Restul e istorie”, dupa cum se spune, bucla devenind o declaratie puternica de design si o trasatura standard a automobilelor BMW de atunci incoace.

Sub privirea atenta a lui Adrian Van Hooydonk, actualul Director de design BMW, acest element clasic de design devine si mai sculptural si mai puternic.

Va invitam sa urmariti aceste fotografii exclusive si sa facem o incursiune in trecut, pana in 1961.

Articol scris de Shawn Molnar.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account