Vorsteiner prezinta kitul aerodinamic V-MS pentru BMW E92 Coupe

M-Tech Vorsteiner

Firma californiana de tuning Vorsteiner ne prezinta cea mai recenta inovatie a lor: un kit M-Tech Aero pentru BMW Seria 3 coupe. Iata descrierea completa a kitului, asa cum este prezentata in comunicatul de presa:

Tinand cont de popularitatea crescuta a kiturilor aero M-Tech in randul comenzilor standard de automobile, a fost proiectata o intreaga colectie noua V-MS (Vorsteiner M-Tech Series) pentru grupul nostru de distinsi posesori de masini M-Tech din lumea intreaga.

Kitul aero V-MS a fost conceput astfel incat sa fie simplu si usor de instalat pe spoilerele din fabrica, pentru a imbunatati performanta si sportivitatea kitului M-Tech existent.

Kitul aero V-MS este disponibil in prezent pentru modelele BMW E92 coupe si E93 cabrio, iar pentru modelele E90 sedan e inca in dezvoltare, urmand a fi lansat la mijlocului anului 2010.

In partea frontala, coupe-ul V-MS isi etaleaza splittere din doua piese, fabricate din fibra de carbon preimpregnata cu rasina sintetica in autoclava. Splitterele prelungesc putin profilul spoilerului frontal pentru a ajuta deportanta, adaugand in acelasi timp partii frontale un element sportiv elegant. Suprafetele exterioare ce inconjoara splitterele sunt concepute sa fie vopsite pentru a oferi un look integrat si curat, ca din fabrica, in timp ce suprafetele din fibra de carbon aduc omagiu mostenirii abilitatilor de curse.

Spoilerul spate a primit un diffuser bara spate din fibra de carbon, total reproiectat, care doar se ataseaza pe zonele de prindere existente din fabrica. Noul diffuser sportiv gazduieste o gura de aerisire plasata central, ce ajuta la racirea sistemului de evacuare. Diffuser-ul are si doua aripioare aero integrate, amplasate langa gura de aerisire, pentru a imbunatati fluxul de aer si deportanta.

Elementele optionale neincluse in modelul nostru demonstrativ sunt un eleron pentru portbagaj din fibra de carbon si roti Monoblock de 19 si 20 inci forjate, din trei parti si respectiv o singura parte.

Kitul aero V-MS va fi disponibil la nivel global incepand cu 10 ianuarie 2010 prin dealerii autorizati Vorsteiner.

[Sursa: Vorsteiner]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account