Primele fotografii cu noul BMW Seria 4 Gran Coupe cu elemente BMW Individual

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe F36, poate unul din cele mai elegante modele cu patru usi din clasa medie, a primit un tratament special, prin programul BMW Individual. Primele fotografii cu programul BMW Individual pentru BMW Seria 4 Gran Coupe au fost publicate azi pe Facebook.

Cu ajutorul programului BMW Individual, disponibil inca de la lansare, modelul poate fi comandat in urmatoarele nuante exclusiviste, contra unui cost suplimentar: Citrine, Pyrite Brown, Tanzanite, Brilliant White, Moonstone si Frozen Cashmere Silver. Ultima nuanta este si singura nuanta mata disponibila din fabrica.

BMW-Individual-Mondstein-4er-Gran-Coupe-F36-1024x768

Imaginile de mai jos infatiseaza un model vopsit in nuanta Individual Moonstone metallic, dotat cu jante de 19 toli, model 626 I cu spite in V. Cele mai impresionante imagini sunt cele cu interiorul, acolo unde putem adimira panoul de instrumente acoperit cu piele, tapiteria din piele Merino fina BMW Individual in nuanta Muscat, cu nuante contrastante platinum si trimuri din lemn in nuanta Ash Grain White.

BMW-Individual-Muskat-Esche-Maser-Weiss-1024x768

In imagini apare si volanul acoperit cu piele Merino BMW Individual, cu emblem BMW Individual.

Pentru interior mai sunt disponibile si trimuri in nuantele Opal White, Golden Brown, Cashmere Beige si negru.

[Foto via Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account