BMW Seria 5 Edition Baron – Baron-San-ul

Pentru toți prăduitorii japonezi, membri de onoare onoroabilă ai clasei de lux, BMW a dezvoltat o ediție specială, corectă și conformă standardelor aferente, pe barosăneală, cum le place lor. 

Nu confundați baronul cu barosanul. Barosanul nu pune preț pe ce cumpără, el este interesat doar de cât de multă invidie atrage barosăneala lui, în timp ce baronul caută ceva de bun gust care să-l ferească de atenția celor care cercetează conturile off-shore din Panama. Barosanul cheltuie mai mult decât își permite, iar baronul cheltuie mai puțin decât și-ar permite. Nu prea există baroni sau barosani în tradiția japoneză, dar pentru a comemora în felul lor cei 100 de ani de istorie, BMW Japonia au lansat o versiune INDIVIDUALĂ pentru Seria 5 numită Edition Baron.

BMW-5-Series-BARON-5

Va fi construit pe platfoma 523 M Sport în doar 200 de exemplare, disponibilă în doar două culori – Mineral Gray și Mediterranean Blue. La interior va fi folosită pielea Dakota în două nuanțe, inserții de lemn Ansorajitto, logo-uri care să-ți amintească că ești într-o ediție limitată și un cuier pentru haine cu un design special.

BMW-5-Series-BARON-2

La exterior, pe lângă pachetul M și jantele de 19 inch 351 M, BMW Edition BARON va beneficia și de BMW Individual Aluminum Line și faruri adaptive cu LED. Mașina va fi pusă în vânzare la sfârșitul lui aprilie și va costa aproximativ 70.000 de Euro. Da astea-s detalii pentru săraci.

Sursa – BMWBlog.com

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account