Fifth Gear „recomanda cu incredere” BMW Seria 5 2011

BMW Seria 5_Fifth Gear

In cadrul unui raport interesant despre noul BMW Seria 5, jurnalistii britanici de la Fifth Gear incep cu urmatoarea declaratie: “Noul Seria 5 a pornit de la o masina deja impresionanta si i-a adus imbunatatiri, astfel ca rezultatul este o limuzina executiva manevrabila la fel ca o masina sport.”

Pe ansamblu, noul BMW Seria 5 a primit un punctaj de 4.5 din 5, si in ciuda unor pareri initiale negative din partea jurnalistilor britanici, noul cinciar se pregateste sa devina un competitor formidabil in segmentul limuzinelor de lux.

Iata cateva din capitolele la care BMW a inregistrat scoruri de 4 si 5 puncte:

STIL

Cea mai noua generatie a Seria 5 a urmat alte modele in sensul indepartarii de la stilul controversat si care iti retine privirea, caracteristic modelelor anterioare. Liniile si suprafetele de pe capota arata clar ca e vorba de o noua masina, si e suficient de diferita pentru ca oricine trece pe langa ea sa-si dea seama ca e cea mai noua versiune, chiar daca nu stabileste standarde noi in ce priveste designul.

MANEVRABILITATE

Vechea Seria 5 e renumita pentru manevrabilitatea sa fantastica, iar inlocuitoarea sa impune un standard si mai ridicat. Sistemul inteligent al directiei fac ca versiunile cu motorizari mai puternice sa fie percepute ca o limuzina sport mai mica.

PERFORMANTA

Motoarele cu sase cilindri sunt rapide si ofera performante similare in versiunile pe benzina sau motorina, accelerand de la 0 la 100 km/h in 6,0 si respectiv 6,3 secunde. Desi nu am condus inca modelul 520d cu patru cilindri, care e vazut ca un best-seller, un rezultat de 8,1 secunde la acceleratia de la 0 la 100 km/h promite lucruri bune.

Si iata si un capitol unde masina a primit un punctaj de 3:

RAPORT PRET/CALITATE

Pielea standard este un element binevenit pe lista de specificatii standard, pe langa Bluetooth, senzori de parcare si sistem de navigatie. Lista optionalelor e lunga si totusi scumpa, si poti adauga cu usurinta inca 10-15.000 lire sterline la pretul de baza.

Raportul complet poate fi citit aici.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account