Foto si video: BMW Seria 5 2011 negru reperat in Germania

Noul BMW Seria 5 2011 e deja pe strazi, si dupa ani de zile in care am vazut poze spion si imagini teaser, BMW nu mai are nicio problema in a arata lumii masina, chiar si inainte de lansarea sa oficiala in cadrul Salonului auto de la Geneva. Mai multe masini de test, incredintate probabil inginerilor BMW, pot fi vazute pe strazile Germaniei.

Cele mai recente imagini impreuna cu un videoclip au fost surprinse saptamana aceasta de unul din cititorii publicatiei-sora BimmerToday, si prezinta un cinciar negru cu turbocompresor.

Asa cum am subliniat si pana acum, dinamica, atractivitatea, luxul si sportivitatea sunt doar cateva din atributele ce caracterizeaza un model Seria 5, iar aceste noi fotografii nu fac decat sa confirme aceste declaratii. Prezenta pe sosea este impunatoare, o calitate pe care ar trebui s-o aibă multe masini. Desi seamana usor cu alte modele BMW, ideea din spatele noului cinciar este sa pastreze clientii actuali, dar si sa atraga cumparatori noi, atat de la competitie, cat si de la posesori ai Seria 3 actuale.

F10-schwarz-092

Simtim nevoia sa subliniem din nou ca unul din punctele forte ale masinii consta in designul partii spate, o combinatie unica de stil, lux si sportivitate, care a facut deja uitat celebrul „Bangle butt”.

F10-schwarz-081

Oferta de motorizare este cea asteptata la nivelul limuzinelor de lux, constand in propulsoare turbo si aspirate natural pe benzina si motorina, variind de la patru la opt cilindri: propulsor 550i V8 cu opt cilindri pe benzina, ce produce 407 CP, trei versiuni cu sase cilindri, pe benzina: 535i, 528i, 523i, doua variante diesel, tot cu sase cilindri: 530d si 525d, si pentru a completa gama, un motor turbodiesel cu patru cilindri, 520d. La fel ca in cazul lui 535i GT, propulsorul ce echipeaza 535i este N55 twin-scroll cu turbocompresor, de 3.0 litri cu sase cilindri in linie.

Modelul BMW Seria 5 2011 va debuta la Salonul de la Geneva, dar ne asteptam sa vedem mai multe fotografii pana la lansarea sa.

[Sursa: BimmerToday, prin amabilitatea lui Hans] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sdnYsdE8pw0[/youtube]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account