Randare cu viitorul BMW Seria 5

Randare cu viitorul BMW Seria 5

Despre viitorul BMW Seria 5 au apărut deja suficiente zvonuri și poze spion pentru a slobozi speculațiile și randările.

Suntem aproape siguri că noul BMW Seria 5 va împrumuta foarte multe elemente de la actualul BMW Seria 7. Cu siguranță va fi construit pe platforma CLAR, lucru care-l va ajuta să păstreze o greutate cât mai scăzută. Tehnologiile disponibile pe Seria 7 vor face parte și ele din arsenalul spectaculos al viitorului BMW Seria 5. Vom vedea un BMW Seria 5 mai zvelt, mai sportiv din punct de vedere al designului, dar care va aduce un suflu nou de rafinament în această clasă, rafinament tehnologizat pe care se vor baza toate modelele din gama BMW.

Before

Motorizările vor fi și ele alese cu mare grijă și delicatețe pentru a se impune, ca un pachet complet, în fața concurenților de la Audi, Lexus, Jaguar sau Mercedes. Seria 5 a fost întotdeauna văzută drept mașina etalon din această clasă, iar atenția pentru dezvoltarea noului model este la cote maxime. BMW nu-și permite să piardă o luptă în clasa asta, iar noul Seria 5 cu siguranță va oferi mai mult decât ne așteptăm, chiar și cu riscul unor costuri mai mari, doar pentru a rămâne regele dealului.

g30 final-1

Dar un Seria 5 nu este doar un Seria 7 mai mic, el trebuie să aibă o personalitate puternică, de sine stătătoare, pentru a nu fi inclus în categoria „Seria 7 de buget”. Iată cum și-au imaginat niște iscusiți în ale randărilor virtuale că ar putea arăta viitorul model în versiunea M Sport pornind de la o poză spion cu mașina camuflată.

Sursa – Bimmerpost

 

 

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account