Fostul CFO al BMW AG inceteaza din viata la 54 de ani

O stire trista din pacate. Vineri am aflat ca fostul CFO Michael Ganal a incetat din viata la varsta de 54 de ani. Nu am publicat stirea, din respect pentru el si pentru familia lui, pana cand BMW a emis un comunicat official. Domnul Ganal care a fost unul dintre cei mai respectati membrii ai consiliului BMW a suferit de o boala grava – leucemie.

Michael s-a alaturat BMW AG in 1996 si a fost numit ca si memgru al consiliului director in octombrie 2000. Principalele lui responsabilitati au fost cele legate de vanzari si publicitate. Pana in octombrie 2007 a stat in fruntea diviziei de finante ca si CFO.

“Vestea ca domnul Ganal s-a stins a fost una trista pentru noi mai ales speram intr-o recuperare a sa si o revenire in consiliul director al companiei.”, a declarat Joachim Milberg, presedintele consiliului.

“Am pierdut nu doar un leader exceptional cu o personalitate puternica, dar si un om care in ultimii ani a contribuit in mod decisive la succesul si la cultura companiei noastre.”
Marti, BMW a declarat ca l-a numit pe Friedrich Eichiner ca si CFO in locul lui Ganal.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account