Ediţie specială aniversară „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” dedicată centenarului mărcii

Ediţia aniversară a sedanului de lux realizată de BMW Individual va avea premiera mondială pe parcursul anului aniversar al BMW Group, este limitată la 100 de unităţi şi dispune de trei variante de motorizare: BMW 740Le iPerformance şi BMW 740Le xDrive iPerformance cu sistem hybrid plug-in, BMW 750Li şi BMW 750Li xDrive cu motor V8, precum şi BMW M760Li xDrive ce dispune de propulsor cu 12 cilindri.

Pentru a marca centenarul companiei, BMW prezintă un model dedicat aniversării a 100 de ani de existenţă şi care îşi propune să demonstreze competenţa tehnologică în a construi plăcerea de a conduce, totul completat de rafinamentul şi exclusivitatea BMW Individual. Modelul centenar BMW Seria 7 este produs într-o serie limitată de 100 de exemplare şi este disponibil cu trei variante de motorizare:
BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual 750Li THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.

P90215609_highRes_bmw-individual-740le

Indiferent de motorizarea aleasă, apariţia, experienţa condusului şi ambianţa interioară a sedanului de lux se bucură de un caracter distinctiv unic datorită finisării exclusive a exteriorului, jantelor BMW individual de 20 de ţoli – din aliaj uşor -, tapiţeriei BMW Individual cu piele fină Merino şi altor detalii de interior din portofoliul BMW Individual. Gama de echipamente include şi un stilou al mărcii Montblanc, culoarea şi designul fiind adaptate ediţiei aniversare BMW Seria 7. Acestea este produs tot în serie limitată şi este disponibil exclusiv în combinaţie cu modelele centenare BMW Seria 7. În consecinţă, „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” întruchipează atât o nouă înţelegere a luxului la vârful gamei de modele BMW, cât şi o conştientizare profund integrată pentru orientarea către client, design atemporal şi calitate inegalabilă.
Expertiza tehnologică a constructorului auto se reflectă în mod autentic în caracteristicile noului BMW Seria 7, cel mai avansat tehnologic automobil al momentului. Noul sedan de lux impresionează prin designul rafinat şi dinamica superioară, alături numeroasele inovaţii optimizând sportivitatea, confortul călătoriei şi eficienţa. În acelaşi timp, a şasea generaţi a BMW Seria 7 stabileşte reperele în ceea ce priveşte confortul de operare, conectarea inteligentă şi experienţa de la interior. În anul aniversar al companiei, BMW Seria 7 subliniază, mai mult ca niciodată, dorinţa de a dobândi poziţia de lider în segmentul sedanurilor de lux – totul datorită punctelor de atracţie tehnologică şi design precum structura caroseriei Carbon Core, tehnologia BMW eDrive, BMW Laserlight, sistemul de control al şasiului Executive Drive Pro, controlul BMW prin gesturi, parcare telecomandată din cheie, Executive Lounge şi acoperişul panoramic din sticlă Sky Lounge.

Autodesk VRED Professional 2015 SR1-SP5
Culoare exclusivă pentru exterior, selecţie de dotări BMW Individual
„BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” este produs la uzina BMW din Dingolfing într-o serie limitată de 100 de unităţi. Automobilul dispune de dotări BMW Individual exclusive create printr-un proces de producţie care este definit de standarde de calitate fără compromisuri şi precizie manufacturieră. Statutul remarcabil al modelului aniversar poate fi recunoscut din primul moment datorită culorii BMW Individual pentru exterior – Centennial Blue metalizat – şi inscripţiei lucrată manual. Versiunea de culoare disponibilă exclusiv pentru cele 100 de modele centenare este obţinută printr-un proces de vopsire extrem de laborios care accentuează designul expresiv al sedanului prin strălucirea remarcabilă şi un efect intens de profunzime. Tehnologia şi designul aflate la cel mai înalt nivel se regăsesc şi în jantele BMW Individual de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design V-spoke, care vin într-o combinaţie bicoloră Silver/Ferric Grey şi care sunt echipate cu anvelope mixte.
Creată manual, inscripţia exclusivă „THE NEXT 100 YEARS” decorează montanţii B, benzile de interior de deasupra torpedoului pe partea pasagerului, precum şi tetierele scaunelor faţă şi spate. Capacul suportului de pahar localizat în partea din faţă a consolei centrale poartă inscripţia „1 of 100”.

P90215608_highRes_bmw-individual-m760l
Experienţa luxoasă a condusului şi confortul exclusiv al călătoriei pe care le oferă „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” ating nivelul deosebit de ridicat datorită designului interior care este orientat spre cele mai înalte standarde până la cele mai mici detalii. Tapiţeria integrală BMW Individual cu piele fină Merino în culoare „Smoke White”, cu accente de culoare neagră, este elementul central. Pielea utilizată pentru scaune, panourile uşilor – inclusiv montanţii B -, secţiunile superioară şi inferioară ale panoului de instrumente, consola centrală, cotiere şi mânerele uşilor este foarte plăcută la atingere datorită volumului şi suprafeţele fine şi moi. Alese cu mare atenţie, materiile prime perfecte şi procesarea deosebit de delicată garantează o structură poroasă naturală. Pielea continuă să respire şi oferă confortul suprem. Suprafeţele scaunelor matlasate cu aspect ţesut, vipuşca ţesută manual şi aplicaţiile cu cusături contrastante sunt dovezi ale unui proces de producţie care este definit de precizie şi atenţie la detalii. Tapiţeria podelei, covoraşele, centurile de siguranţă şi tapiţeria BMW Individual a acoperişului vin şi ele în Alcantara de culoare Smoke White. Ambianţa elegantă a interiorului modelelor centenare completată de benzile decorative BMW Individual în nuanţă Piano Finish Black şi de volanul BMW Individual îmbrăcat în piele, cu aplicaţii din lemn nobil în aceeaşi finisare.

P90215378_highRes_bmw-individual-7-ser
Stilul centenar „Montblanc for BMW”
Montblanc şi BMW au creat un stilou care subliniază caracterul unic al „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS”: stiloul centenar „Montblanc for BMW”.
Stiloul centenar „Montblanc for BMW” urmează principiile fără compromisuri ale Maison Montblanc în ceea ce priveşte calitatea, eleganţa şi inovaţia constantă. De peste 100 ani, numele Montblanc a fost sinonim cu cultura scrisului şi producţia de înaltă clasă. În colaborare cu departamentul de design BMW, Montblanc a dezvoltat acest stilou unic, care este limitat la 100 de exemplare şi care este înmânat fiecărui client al noului model „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS”.
Inconfundabila emblemă Montblanc, Montblanc Meisterstück, vine cu element de design BMW ale noilor serii Individual: structura suprafeţei stiloului Meisterstück Skeleton este o reminiscenţă a suprafeţei scaunelor matlasate cu aspect de ţesătură disponibile la modelul centenar BMW Seria 7. Elementele transparente ale stiloului sunt de culoare BMW Individual Centennial Blue metalizat, cea aleasă şi pentru exteriorul automobilului. Peniţa Montblanc, din aur Au750 şi placată cu rodiu, poartă o gravură a cusăturii „în urma acului” unice pe care o regăsim şi pe scaunele tapiţate cu piele BMW Individual Merino.
Prin dezvoltarea comună a stiloului centenar „Montblanc for BMW”, BMW şi Montblanc continuă parteneriatul lor de succes. Cu o bogată tradiţie, compania ce are sediul la Hamburg a fost fondată în 1906 şi este unul din principalii producători mondiali de instrumente de scris de înaltă calitate şi a altor accesorii din segmentul de lux. Asemenea BMW, Montblanc impune cele mai înalte standarde pentru sine şi produsele sale prin pasiunea pentru calitate, dragostea pentru detalii, profunda legătură cu propria tradiţie, precum şi capacitatea puternică de inovare, toate combinate cu aspiraţia de a se reinventa constant. În toamna anului 2015, colecţia specială „Montblanc for BMW”, care cuprinde o selecţie de instrumente de scris şi accesorii din piele şi care a fost inspirată de designul noului BMW Seria 7, a marcat începutul colaborării.

P90215381_highRes_bmw-individual-7-ser

Exclusiv, inovator, personal: echipare standard completă şi dotări opţionale de înaltă clasă pentru un lux şi o plăcere de a conduce personalizate
Gama exclusivă de dotări pentru „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” este concepută pentru un nivel inegalabil de lux şi plăcere de a conduce într-un automobil premium. Experienţa condusului unui BMW Seria 7 este definită de un echilibru caracteristic între sportivitate şi confort al călătoriei. Tehnologia şasiului cuprinde suspensie pneumatică pe ambele punţi, ce include funcţie automată de autonivelare şi Dynamic Damper Control (controlul dinamic al amortizoarelor). O altă îmbunătăţire a confortului, dinamicii şi supremaţiei este realizată prin Integral Active Steering (direcţie adaptivă integral / dotare opţională la anumite modele) şi prin sistemul Executive Drive Pro cu stabilizare activă a ruliului, precum şi funcţia predictivă pe baza datelor. În plus faţă de setările COMFORT, SPORT şi ECO PRO, acum este posibilă, în premieră, activarea modului ADAPTIVE prin intermediul butonului Driving Experience Control. În acest mod, reglajul se adaptează la stilul actual de condus şi la caracteristicile traseului. În plus, noul BMW Seria 7 poate fi echipat cu BMW Laserlight, care includ BMW Selective Beam ca alternativă la farurile LED integrale.
Noul BMW Seria 7 dispune de iDrive, care a fost completat cu o funcţie touch pentru Control Display şi cu controlul BMW prin gesturi, facilitate prezentată în premieră. Mişcările mâinii, detectate de un senzor 3D, controlează funcţiile de infotainment într-o manieră extrem de intuitivă şi uşor de utilizat. Alte inovaţii opţionale din portofoliul BMW ConnectedDrive includ cea mai nouă generaţie a BMW Head-Up Display, asistent de direcţie şi pentru controlul benzii, asistent pentru menţinerea benzii cu protecţie activă în caz de coliziune din lateral, prevenire a coliziunii din spate şi avertizare la traficul din faţă şi din spate. Traffic Jam Assistant (asistent pentru ambuteiaje) poate fi utilizat pentru condus semiautomat pe orice fel de drum. Noua generaţie a sistemului Surround View cuprinde acum imagine 3D şi o funcţie de imagine panoramică.
Printre dotările opţionale se mai numără Ambient Light (lumină ambientală), Welcome Light Carpet, Ambient Highlight în compartimentul din spate, sistem de sonorizare surround Bowers & Wilkins Diamond şi pachet Ambient Air – acestea sunt disponibile pentru o experienţă luxoasă a condusului şi călătoriei. Dotarea Executive Lounge oferă cel mai înalt grad de well-being individual în spate. Acest pachet opţional cuprinde aer condiţionat automat cu sistem de control pe patru zone, scaune de confort ajustabile electric cu funcţie de masaj şi program Vitality, ventilate activă a scaunului, precum şi opţiunile Executive Lounge Seating, Executive Lounge Rear Compartment Console şi Rear Compartment Entertainment Experience, care include BMW Touch Command. Tableta detaşabilă, cu diagonala de 7 ţoli (17,78 cm), facilitează controlul funcţiilor de infotainment şi confort disponibile în compartimentul din spate al noului BMW Seria 7 şi poate fi utilizată şi pentru redarea fişierele audio şi video externe, precum şi sub formă de consolă de jocuri sau pentru a naviga pe Internet. Dotările standard pentru „BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS” şi „BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS” includ şi aer condiţionat staţionar.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account