BMW E9 CSL Hommage – Varianta B

După ce versiunea oficial-galbenă a celor de la BMW nu a convins pe toată lumea, fanii au început să-și imagineze cum ar fi trebuit și cum ar fi meritat să arate mașina asta.

Khyzyl Saleem are un nume ciudat, dar și un talent neobișnui de a nimeri un design pe gustul criticilor de design auto fără diplomă. Această reinterpretare rămâne mai aproape de designul originalului, atât de bine proporționat, dar introduce și unele elemente pe care le găsim pe modelele actuale. Grafica este oldschool, rinichii la fel, dar restul formelor sunt destul de contemporane. Bine, totul este mai lat, mai umflat, mai agresiv, dar fiind vorba de un exerciuțiu de imaginație, nu ne pasă dacă ar merge sau nu pe o mașină de stradă. Saleem ar trebui să-și trimită CV-ul la BMW pentru examinare sau ar putea încerca un șantaj emoțional oferindu-și serviciile concurenței. Noi apreciem munca lui, dacă vreți să o faceți și voi, o găsiți aici. E genial băiatul.

Sursa – Stanceworks

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account