Seat 20V20 Concept – preview pentru viitorul SUV Seat

Seat 20V20 Concept

Seat 20V20 Concept, sau Vision 2020, este primul SUV al producătorilor spanioli și se presupune a fi un preview pentru modelul ce va ajunge pe piață într-un viitor apropiat.

Oficialii de la Seat spun că va intra în programul de producție al anului 2016. Un alt lucru pe care îl mai susțin oficialii Seat este că Vision 2020 combină „stilul dinamic al unui coupe sportiv în patru uși cu eleganța unui SUV și versatilitatea unui compact”. Suntem de acord cu spaniolii în ceea ce privește aspectul sportiv, dar în același timp ne abținem de la alte comentarii până când vom vedea cum va arata acest presupus SUV în stadiul post-producție. Noul limbaj estetic ar putea prezenta o potenţială direcţie de viitor pentru următoarele modele. Ceea ce n-ar fi rău.

Seat 20V20 Concept

La interior, conceptul se prezintă cu scaune îmbrăcate în piele Poltrona Frau, iar accentul cade pe tehnologiile implementate. În centrul atenției este sistemul de infotainment Virtual Cockpit și ecranul de 12.3 inci pe care acesta va fi afișat. Viitorul Seat suna bine!

Sub capotă, conceptul 20V20 va putea găzdui o gamă largă de motorizări – diesel, benzină, hibrid, chiar și plug-in, cuplate la transmisii DSG și la un sistem de tracțiune integrală. Toate acestea vor fi posibile datorită platoformei MQB a grupului VW.  Modelele vor beneficia de o reducere semnificativă a greutăţii şi mai multe posibilităţi de individualizare pentru clienţii diferitelor pieţe.

Seat 20V20 Concept

„Cu 20V20, arătăm cum anume vom dezvolta, pentru modelele ce vor urma, limbajul de design unic şi de succes al brandului Seat. Designul este deja unul dintre cele mai importante motive în achiziţionarea unui Seat, iar noi intenţionăm să ne bazăm pe puterea acestuia, dar și pe tehnologie. Multe detalii ale lui 20V20 se vor regăsi cu siguranță pe viitoarele modele de producţie.” a declarat Jürgen Stackmann, directorul executiv al Seat.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account