BMW M1 – Acum și în vecii vecilor

Mașinile se nasc din imaginația oamenilor și din dorința lor de a-și vedea gândurile în realitate. BMW M1 încă mai creează obsesii.

Calvin Luk și-a început cariera ca designer pentru BMW după ce le-a trimis niște mailuri cu schițe. Așa începe uneori dacă ai puțin talent și perseverență. Giom Mouton este un designer din Africa de Sud (rendering artist cum își zic ei), care desenează, schițează și randează chestii din pasiune. Cel mai nou exercițiu de design al său este acest BMW M1 al viitorului, o mașină inspirată, nu copiată, din designul supercarului bavarez. În mintea lui, viitorul BMW M1 ar trebui să fie axat pe construcția ușoară, aerodinamică activă și înclinat mai mult către performanță.

BMW-M1-Design-Study-11

Trebuie să arate bine și ca mașină de curse, dar și ca mașină de stradă, lucru foarte dificil de realizat uneori. Motorul trebuie să fie amplasat central, probabil un șase în linie supraalimentat care să dezvolte cel puțin 500 CP. Combinația asta cu siguranță ar da de furcă supercarurilor exotice cu care defilează acum Mercedes sau Audi.

BMW-M1-Design-Study-8

Având în vedere că BMW este pe val cu versiunile lor M și că șefii de acolo au promis mai multe modele rare în viitor, dar și pentru că BMW nu are încă o mașină în acest segment care să rivalizeze cu Audi și Mercedes, un BMW M1 nu este doar un vis frumos, chiar dacă în prezent ei se concentrează mai mult pe viitor decât pe trecut. Ia aruncați un ochi pe poze măi flăcăi. Ar merita să atârne pe peretele vostru?

Sursa – BMW Blog

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account