Test de iarna: BMW 750i xDrive

BMW 750i xDrive

In timpul testelor de iarna de la Arctic Driving Center din Rovaniemi, Finlanda, cei de la Autobild au condus versiunea cu tractiune integrala a noului septar de la BMW. Versiunea nelansata oficial, 750i xDrive este un model pe care nu multi jurnalisti au avut ocazia sa-l conduca. Nu am avut prea multe informatii despre primul seria 7 cu tractiune integrala, dar am invatat cateva lucruri.

BMW 750i xDrive va fi disponibil la salonul auto de la Frankfurt de anul viitor. Septarul cu optiunea xDrive va fi disponibil pentru modelul cu ampatament scurt cat si pentru cel cu ampatamentul lung, dar se pare ca tractiunea integrala nu va fi montata si pe modele cu motorizari mai mici pe benzina sau diesel.

Autobild spune ca s-a pastrat comportamentul de tractiune spate tipic BMW, si ca xDrive contribuie la o tractiune si o manevrabilitate mai buna in conditii de aderenta scazuta. Sistemul xDrive de pe noul septar distribuie cuplul intr-un raport de 30:70, in loc de clasicul 40:60 folosit la alte modele ce beneficiaza de xDrive.

Se pare ca BMW mai are cateva surprize si ca noul seria 7 va deveni masina perfecta care poate sa satisfaca cerintelor oricarui tip de client.

BMW 750i xDrive

BMW 750i xDrive

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account