BMW 740Li xDrive se alătură gamei noului Seria 7

BMW 740Li xDrive

BMW 740Li xDrive intră în portofoliul de versiuni disponibile pentru noul BMW Seria 7, astfel că numărul de variante disponibile cu xDrive pentru Seria 7 ajunge acum la… șapte.

Echipat cu un motor de 3,0 litri, cu șase cilindri în linie, noul BMW 740Li xDrive dispune de 326 de cai-putere și 450 Nm pe care știe exact cum trebui să-i folosească. Și, mulțumită surplusului de aderență oferit de sistemul de tracțiune integrală xDrive, BMW 740Li xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde. Ca o mică paranteză, pentru a exemplifica cât de bine accelerează acestă mașină și cât de importantă este structura din fibră de carbon, gândește-te că un BMW M235i accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde dacă este echipat cu transmisia automată. Revenind însă la BMW 740Li xDrive, trebuie să mai menționăm că acesta promite un consum mediu ce variază între 7,3 și 7,5 l/100 km și emisii poluante care variază între 169 și 174 g CO2/km. Această nouă versiune va fi disponibilă începând din primăvara acestui an.

BMW 740Li xDrive

Un alt update important pentru noul BMW Seria 7 este disponibilitatea sistemului Remote Parking pentru toate versiunile, începând din martie 2016. Această funcție, unică până acum în lumea auto, îi permite șoferului să parcheze noul BMW Seria 7 fără să fie la volan. Șoferul inițiază modul semi-autonom de parcare la intrarea sau ieșirea dintr-un loc de parcare prin intermediul cheii inteligente.

BMW 740Li xDrive

Printre lista de echipamente adiționale ce vor fi adăugate gamei noului BMW Seria 7 din luna martie a acestui an se adugă și noi modalități de personalizare. Gama culorilor exterioare din „pachetul” BMW Individual va cuprinde și culorile Brilliant White metallic, Frozen Dark Brown metallic, Pure metal Silver, Frozen Arctic Grey metallic, Aventurinred metallic, precum și finisări BMW Individual în culorile Ruby Black metallic, Moonstone metallic, Azurite Black metallic și Almandine Brown metallic. Mai mult, tapițeria BMW Individual din piele Merino va fi disponibilă în șase combinații de culori, iar pentru cei care iubesc lemnul, dar îl vor în mașină, nu în pădure, BMW Individual mai pune la dispoziție două variante exclusiviste.

Sursă: BMW

Urmărește și testul nostru cu noul BMW Seria 7 Sedan 750Li xDrive:

Cel mai nou număr al revistei BWM Blog România este disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio și la chișcurile de difuzare a presei de la nivel național:

Promo BBR_3

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account