Wallpapers: BMW X1 in nuanta Deep Sea Blue

P90055851_highRes1

Nuanta Deep Sea Blue a debutat anul trecut pe noul BMW E89 Z4 Roadster si e una din cele mai uimitoare culori pe care le-am vazut la o masina BMW.

Va prezentam astazi aceeasi culoare, de aceasta data pe un BMW X1. Lansat anul trecut, vehiculul BMW X1 SAV a luat locul lui BMW X3 ca model entry-level in segmentul SAV-urilor premium.

In ciuda criticilor initiale si a analizelor mai putin favorabile, inclusiv de la Jeremy Clarkson, succesul acestui nou model X a fost confirmat inca o data de Norbert Reithofer, CEO al BMW. Odata cu lansarea acestui model, BMW a reusit intrarea intr-un nou segment orientat catre clientii mai tineri, foarte activi, dar care apreciaza in continuare performanta.

“Modelul BMW X1 ne-a depasit in mod semnificativ pana si asteptarile noastre ambitioase: de la lansarea sa in toamna anului trecut, am livrat catre clienti peste 36.000 unitati. Printre acesti clienti se numara o serie de tineri pentru care inainte BMW nu era o optiune serioasa.”

X1 se incadreaza in cel mai recent limbaj de design BMW, unele elemente de design fiind preluate de la noul septar sau 5 GT.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account